CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit várok 2014-től?

2014. január 07. 05:55 - csú

Szabó Szabolcs jegyzete

Szabó Szabolcs 003-333 OK.pngSzeretném, ha már az év első hónapjaiban kibővülne és megszilárdulna a demokratikus ellenzéki erők választási összefogása. Szeretném, ha ez az összefogás egy sikeres tavaszi választás után mihamarabb cselekvőképes kormányzatban öltene testet, hogy azonnal hozzáláthassunk az Orbán-Simicska rezsim kártevéseinek felszámolásához.

Azt is várom, hogy a következő hónapokban a többség rádöbbenjen: ha békében, nyugalomban, demokráciában akarnak élni és boldogulni, akkor azért tenniük is kell. Most nem jó taktika a passzív kivárás, a politikai állásfoglalástól való ódzkodás. Az agresszív Fidesz-nyomulás, a gátlástalan harácsolás és az ideológiai erőszak ellen immár nem lehet egyéni túlélésre berendezkedve várni a jobb időkre. Szeretném, ha mindenki felismerné, hogy a jelenlegi kormány hazugságokra épített politikájával nem lehet Magyarország jövőjét biztosítani.

Bízom abban, hogy az idei választásokon, felismerve azok sorsdöntő fontosságát, sokkal többen fognak részt venni, mint négy évvel korábban. Reménykedem abban is, hogy minden polgártársam alapos megfontolás után, saját tapasztalataira hagyatkozva, nem pedig a hazugságokra és elhallgatásokra alapuló kormánypropaganda hatására fogja leadni szavazatát. Azokat is erre kérem, akik 2010-ben a Fideszre adták voksukat – gondolják át őszintén: valóban erre számítottak?

Szeretném minél szélesebb körben világossá tenni, hogy mi párttársaimmal új korszakot nyitunk majd a politikában. Nem csak céljaiban és tartalmában, hanem a stílusában és a módszereikben is mást akarunk megvalósítani, mint ami az elmúlt évtizedekben jellemző volt. El fogjuk érni, hogy a politikai pozíció ne hatalmi monopólium legyen, hanem a szó eredeti értelmében szolgálati hely. 

És végül egy olyan dolgot említenék, amit az idei év végére még bizonyosan nem tudunk befejezni, de mindenképpen elkezdjük megvalósítani: olyan nyugodt közéletet megteremtését tűztük ki célul, ahol a politikai ellenfelek megbecsüléssel és tisztelettel szólnak egymáshoz, ahol a más nézetet valló nem lesz hazaáruló, sem fekély a nemzet testén. Olyan országot teremtünk, ahol a családtagok, munkatársak és a barátok között nem lesz elválasztó tényező a pártszimpátia különbözősége. Magyarul egy normális országot fogunk építeni!

Várunk mindenkit, akik készek segíteni ebben a hatalmas munkában! Aki aktívabban is tud segíteni nekünk, az jelentkezhet személyesen a II. Rákóczi Ferenc út 155. szám alatti irodánkban délutánonként 14-18 óra között, vagy a 06-21/380-6321, illetve a 06-70/665-8777-es telefonszámokon. Irodánkban természetesen azokat is várjuk, akik csak egy tea mellett szeretnének elbeszélgetni velünk az ország és Csepel sorsáról.

Szabó Szabolcs

országgyűlési képviselőjelölt

www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr825737153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása