CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

TUDJON RÓLA!

2014. január 23. 04:56 - csú

Fejét fogja.PNGTudja, hogy…

  •  a kormánypárt beismerte: számára csupán propagandaeszköz a közüzemi díjak mérséklése?…A magyar társadalom súlyos árat fizet a 2013-ban ’ajándékba kapott’ és az ez évre beígért árengedményekért.   2013-ban például a harmadik negyedévben alig 30 milliárdnyi energetikai beruházást regisztrált a KSH, ami éves összevetésben 30 százalékos visszaesésnek felel meg….Ezzel az energetika ’kivívta’ a legrosszabbul teljesítő ágazat címet.
  •                                                     

Tudja, hogy…

  • kifulladt az államadósság elleni harc?  Az Összefogás az Államadósság Ellen Alapba szinte alig érkezik pénz. Tavaly csak 20 millió jött össze, ami az adósság egymilliomod részét sem fedezi – már „a kormánytagok sem fizettek”.
  •  

Tudja, hogy…

  •  az igazságtalan adórendszer miatt szétszakadt a társadalom: az átcsoportosítás eredményeként a 444 milliárd forint 74 százalékát a felső két jövedelmi tized kapja meg, miközben az emberek 70 százaléka 134 milliárdos adóteherrel gazdagodott”? (Népszava) A kormány, a szociális ellátó-rendszerből történt forráskivonással, a felére-harmadára csökkentette az ellátások összegét az elmúlt 3 évben. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr945775636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása