CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bezárták a csepeli drogtanyát

2014. február 02. 01:23 - csú

rendor1_1.jpgNagykereskedelmi forgalmat bonyolított le az a kábítószer-kereskedő hálózat, amelyet egy csepeli családi házból irányítottak, s amelyen a csepeli rendőrség rajtaütött január 27-én. A házkutatás során több millió forint értékű amfetamin kábítószert, a drog terjesztéséhez szükséges eszközöket, valamint nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le. Három személyt gyanúsítottként őrizetbe vettek.

A csepeli nyomozók korábban elfogtak egy kábitószerfutárt nagyobb mennyiségű droggal, aki a nyomra vezette őket. Az egyik gyanúsított, a 38 éves Z. Géza január 27-én 17 óra körül egy előzetes megbeszélés alapján találkozott csepeli lakásán a 26 esztendős L. Krisztiánnal és a 28 éves L.-né K. Kármennel, akiknek átadott egy papírzacskót és egy 10x8 centiméter nagyságú zárható nejlon tasakot, bennük kábítószergyanús anyaggal.

A nyomozóknak sikerült mindhármukat egy órán belül elfogni. A házkutatás során 500 gramm kábítószert, valamint terjesztéséhez szükséges eszközöket, digitális mérleget, több száz darab simítózáras tasakot, sok készpénzt és egy gázriasztó fegyvert foglaltak le.

A sok millió forintot érő amfetamin mennyisége utal arra is, hogy ezek a kábítószer-kereskedők nemcsak csepelieket láttak el, hanem minden bizonnyal a főváros több területén is tevékenykedtek.

Forrás: csepel.hu címídó: CSÚ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr95792652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása