CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyalázkodó kampányt folytat a Fidesz Csepelen és Soroksáron

2014. április 04. 10:31 - csú

Telefon.jpgFélelmetes és megfélemlítő telefonhívások a Fidesztől csak Csepelieknek címmel közöltük tegnap olvasóink értesülését, tapasztalatait, amelyek szerint fülkeforradalmi aktivisták és az önkormányzat által fizetett alkalmazottak telefonhívásokkal zaklatják a kerület lakóit. Most megtudtuk, nem csak a csepelieket, hanem a soroksáriakat sem kímélik...

Ma reggel az Együtt2014 honlapján közöltek újabb részleteket a megdöbbentő ügy részleteiről. Ezt írják:

A Fidesz gyáva és fél

Felháborodott csepeli és soroksári lakosok hívják egy napja folyamatosan az Együtt-PM csepeli irodáját. Arról számolnak be, hogy a  fideszesek aljas telefonos kampányukban  dr. Szabó Szabolcsot, a demokratikus ellenzéki összefogás csepeli jelöltjét rágalmazzák.

Azt állítják, hogy gyerekek elgázolására buzdít, ráadásul az önkormányzat alkalmazottai munkaidőben személyesen is telefonos kampányt folytatnak a Fidesz helyi jelöltje mellett. E mellett az összes csepeli és soroksári postaládát megtöltötték olyan szórólapokkal, melynek állítása szerint dr. Szabó Szabolcs egyetemi adjunktusként személyesen tette tönkre az országot. Állítják mindezt egy olyan emberről, aki az utóbbi évtizedben csak a kutatásnak és az oktatásnak élt.

A mai napon azonban még ezen is sikerült túllépnie a Fidesznek. A köztudottan Ábel Attila fideszes alpolgármester által bejegyzett domain címen működő gyalázkodó csepel.info nevű honlap nyomtatott változatát is elkezdték osztogatni civil ruhás aktivisták a csepeli közterületeken, melyben megismétlik a telefonos kampányban állított hazugságaikat. A Fidesz azonban annyira gyáva, hogy mindezt nem meri saját nevén tenni, a kiadvány impresszumban meg sem említik a Fideszt. Mindez nem csak aljas és gyáva tett, hanem egyben a kampánykiadások korlátozásának kijátszása is egyben, mint ahogy azt a CÖF kiadványai esetében is láthattuk.

Mindez csak azt bizonyítja, hogy a Fidesz gyáva és fél. Sem Orbán Viktor, sem Németh Szilárd nem mer kiállni vitázni csak úgy mint az összes többi Fidesz-jelölt. Választási program helyett pedig csak és kizárólag gyűlölködő anyagok előállításával töltik az idejüket.

Felszólítjuk a Fideszt, hogy azonnal fejezze be hazug és gyűlölködő kampányát! Amennyiben ezt nem teszik meg, akkor Szabó Szabolcs jogi úton fog elégtételt követelni.

Forrás: EGYÜTT2014

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr655911389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása