CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd lesz a Fidesz polgármester-jelöltje Csepelen (?)

2014. június 16. 13:55 - csú

Borbély Lénárd-OK-kisebb.pngBudapest kerületeiben, illetve a megyei jogú városokban jellemzően egyhangú szavazással vagy nagy többséggel nevezték meg polgármesterjelöltjeiket a Fidesz helyi szervezetei - írta a Magyar Nemzet, amely szerint a párt kilenc újoncot indíthat majd a budapesti kerületekben, hatot pedig a megyei jogú városokban.

Kilenc újoncot is indíthat a Fidesz a fővárosi kerületekben az őszi önkormányzati választásokon - közölte a Magyar Nemzet.

A lap szerint az V. kerületben a képviselőséget választó Rogán Antal helyett Szentgyörgyvölgyi Péter korábbi önkormányzati képviselő, a városüzemeltető cég ügyvezetője indul. A XIII. kerületben Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes indulhat, Zuglóban Papcsák Ferenc helyére pedig az egyik jelenlegi alpolgármestert, Rozgonyi Zoltán támogatták.

Németh Sz-fogja a fejét-kicsi.pngA XV. kerületben Pintér Gábort, a helyi Fidesz-KDNP frakció vezetőjét jelölték az eddigi polgármester és parlamenti képviselő László Tamás helyett, Kispesten pedig Dódity Gabriella, György István főpolgármester-helyettes tanácsadója indulhat majd. Pesterzsébeten Juhász Lajosné, Csepelen Borbély Lénárd (felső képünkön), Budafok-Tétényben Karsay Ferenc alpolgármesterek indulnak - tette hozzá a lap. Soroksáron Orbán Gyöngyi alpolgármestert jelölik. (MN-HVG)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr596305889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor Vilmos Varga 2014.06.17. 17:44:03

Borbély Lénárd, egy jól képzett, kiváló közgazdász, akiben nem csalódhatott az érintett kerület képviselő testülete és lakóssága. Következetes költségvetési területen végzett irányító tevékenységének eredményeképpen, nagy mértékben dolgozta vissza a 2010 örökségeként feltárt pénzügyi hiányokat.Fiatal, szerény, halk szavú, de lekötelezett PATRIÓTA. Miért ne lehetne Csepel Polgármestere?

Gábor Vilmos Varga 2014.06.17. 17:45:35

Kiigazítás: elkötelezett Patrióta.
süti beállítások módosítása