CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felmondott egy fotós a csepeli terrorházában?

2014. augusztus 01. 05:57 - csú

Paparazzi.PNGA csepeliek a fülkeforradalmi (fideszes) városvezetés színre lépése után pár hónappal csepeli terrorházának nevezték el a Szent Imre téri polgármesteri hivatalt a seregnyi közterület-felügyelő, biztonsági őr jelenléte valamint az újabb és újabb biztonsági berendezések telepítése, a vezetők megközelíthetetlensége, pökhendisége miatt. A hírek terjedését mégsem tudják megakadályozni. A HÍRKOMP  Borbély fotóklubot alakít? címmel figyelemre méltó értesülést tett közzé. Mi most ezt osztjuk meg olvasóinkkal: 

Csalással kezdte, lesifotózással folytatja?

A Fidesz csepeli polgármesterjelöltje csalással, a csepeliek pénzéből kezdte meg önkormányzati kampányát, és a hírKOMP információi szerint az ellenfeleit lejárató lesifotózással folytatná.

A hírKOMP informátora szerint paparazzi-, vagyis lesifotókat készíttetne a fideszes városvezetés az őszi ellenfeleiről Csepelen. Úgy tudjuk, a „nemes” feladatra a közpénzből fenntartott polgármesteri hivatal fotósait kérték fel, ám a megbízást az egyik fotós biztosan nem vállalta, ugyanis felmondott az önkormányzatnál.

Közszolgákból pártszolgák?

A hírKOMP nem állítja, hogy személyesen Borbély Lénárd adott utasítást arra, hogy az önkormányzat közhivatalnokai a Fidesz által tervezett őszi gyűlöletkampány kiszolgálói legyenek. Azonban lássuk be, hogy a Németh Szilárd tavaszi bukása után végképp kétségbeeső csepeli Fidesz-káderek eddig sem fogták vissza magukat, ha az ellenfelek aljas lejáratásáról vagy tisztességtelen kampányolásról volt szó.

Ide tartozik, hogy a Szerintem Csepel Facebook-közösség egyik hozzászólója szerint Borbély közpénzből kiadott szórólapját a Fidesz tavaszi kampányanyagaihoz hasonlóan ingyen hordatják ki a kerületi postásokkal. „Több százezer darab szórólap, iszonyú stressz, felelősség... és még annyit sem mondtak a kézbesítőknek, hogy nyalják ki... én is szívesebben töltöttem volna a családommal azt a röpke 50-60 órát, amit a sok szemét kihordásával töltöttem. Ingyen. És most jön majd csak a java...hol van még október 12...” – áll a bejegyzésben.

Borbély fotóklubot alapít?

 A Borbély Lénárd-félék és talpnyalóik leszerepeltek, Csepelt vissza kell adni a csepelieknek – írtuk, amikor kiderült, hogy a bukott rezsibiztos utódjának kiszemelt Borbély Lénárd minden valószínűség szerint a csepeliek pénzéből szórta tele a csepeli postaládákat a Fidesz pártkiadványával.

A véleményünk nem változott.

hírKOMP

Lásd még: Levélszemét

Forrás: HÍRKOMP.HU

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr296563183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.10.05. 05:23:35

Csak remélni tudom, hogy a fideSS maffia összes vezető beosztású tagja sitten végzi. :(

Pipek K Andrea 2018.06.20. 00:43:07

Kenncsi nagyon szercsi szopcsi kukcsi lavcsi bico foreveeeeeeesr (szemuveg) : bör ulés koszonettel pipikeeeee e
süti beállítások módosítása