CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János nyílt levele a Csepeli Hírmondó szerkesztőségének

2015. március 31. 10:33 - csú

szenteczky_janos-weblap_kepe.PNGSaját weboldalán nyílt levelet tett közzé Szenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke, a szocialista önkormányzati frakció vezetője. Az írást változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Csepeli Hírmondó "A Szerkesztőség"-e!

"Ha én leírok valamit, azt a nevemmel vállalom - aláírom! Ez -miközben legutóbbi számukban kioktatni próbálnak- nem mondható el Önökről! Az impresszumuk alapján persze felsorolhatnám az ott szereplő neveket, de tudom, hogy a felsorolt munkatársak legtöbbje, jó szándékú, a szakmáját és a munkáját szerető ember, akik talán nem is tudtak az Ő nevükben is aláírt flekkről! És persze írhatnám a címzettek között Ábel Attila alpolgármester nevét is! Bár az ő neve nem szerepel az impresszumban, de

egy-, a Csarnai Attilával (az ö neve viszont ott van a munkatársak között) folytatott elektronikus levelezésünk során korábban bebizonyosodott: az alpolgármester még a lapban való megjelenés előtt ellenőrzi a cikkeket. Jobb híján ezért maradjunk az "Önök" megszólításnál!

Szóval Önök a Csepeli Hírmondó 2015. március 26-ai számában Karakterek címmel megjelent írásukat így fejezik be: "Egyidejűleg szíveskedjék -az ésszerűség határian belül- tetszőleges terjedelemben, akár karakterek százaiban, ezreiben megírni nekünk pontosan, jelenleg hány büntetőeljárás is folyik ön ellen, mert mi már teljesen elvesztettük a számokat. Közölni fogjuk. Azt is. Tudja, karakter dolga ez is. Mint minden a világon."

Köszönöm szíves érdeklődésüket és felajánlásukat - élni kívánok vele. És bár nem tudom, hogy Önöknek mit jelent az "ésszerűség határa", bízom benne, hogy az elmúlt öt év elfelejtett korrekt tájékoztatási szándékát most pótolandó, az általam leírtakat ígéretükhöz híven maradéktalanul leközlik.

Tekintettel arra, hogy azokról a feljelentésekről és büntető eljárásokról, amelyeket a nyomozó hatóságok -bűncselekmény hiányában!- még azelőtt megszüntettek, hogy arról én hivatalosan is értesítést kaptam volna, az "ügyeim" számbavételénél csak a csepeli fideszes tisztségviselők kétes dicsekedéseiből indulhatok ki.

E szerint több, mint 40 feljelentést indítottak ellenem 2010 óta. Ebből a gyanúsításig a mai napig mindösszesen 5 eljárás jutott - amiből kettőt azóta szintén bűncselekmény hiányában megszüntettek. Kettő tárgyalása -egyesítve- jelenleg is zajlik a kispesti bíróságon, első fokon.

Az ötödikkel-, az ún. lakásmutyival kapcsolatban magam is gondban vagyok. Az ügyészség immár másodszor ejtette a vádat ebben az ügyben, míg az ügy egy részével kapcsolatban -állítólag- vádirat született. De ezt én mind a mai napig nem kaptam meg! Ezért azt javaslom, ha ez ügyben többet szeretnének tudni, forduljanak a kommunikációért felelős Ábel Attilához, hiszen a közreműködésével és szerkesztésével készülő internetes felületek már több mint egy hónappal ezelőtt a vádirat birtokában (!) szórták rám a szennyet! És ha már vele egyeztetnek, ugyan azt is kérdezzék meg tőle, hogy hogyan jutott a birtokába olyan vádiratnak, amit az érintett fél (vagyis jómagam) még mindig nem kapott meg?!

Folyamatban van még továbbá két eljárás ellenem becsületsértés, rágalmazás miatt, amiből egyet már -első fokon- elvesztett az ellenem az eljárást indító fél!

Vagyis a büntetőeljárásaim önök által kért mérlege eddig 40:0 - nekem!

És ha már az érdeklődésüket fejezték ki az ügyeim iránt és voltak olyan nagylelkűek, hogy terjedelmi korlát nélkül biztosítják számomra a megjelenést, kérem közöljék le a következő hetekben általam az ügyek furcsaságaira rávilágító írásokat is. Biztos vagyok benne, hogy a jó érzésű csepeli közvélemény nagy érdeklődéssel fogja olvasni azokat a sorokat is!

Üdvözlettel:

Szenteczky János"

Forrás: Szenteczky János weblapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr657322704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása