CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Minden a feje tetején áll

2015. április 20. 04:30 - csú

fejre_allitottak_alacsonyabb.pngHosszú lista kerekedik ki a kormány által csak az utóbbi időben elrontott dolgokból is.

Most épp  az Európai Unió elégelte meg, hogy az ígéretek ellenére sem küszöbölték ki a pályázati rendszerből a korrupciót. A múlt héten az M4-es autópálya építésének zavaros hátterű félbehagyása borzolt kedélyeket. Két hete a haveri brókercégek ügyébe keveredett kormánytagok nevétől volt hangos a sajtó. A Moszkva tér hűlt helyére pedig ne is menjen senki, aki jót akar, mert a brüsszeli pénzek utáni hajszában gondolkodásra, tervezésre már nem maradt idő. Minden a feje tetején áll... 

Jó, a szakértelem komenista trükk, de azért

nem kéne úgy tenni, mintha a teljes hiánya volna az államigazgatás kulcsa. A kétbalkezes kormány hibáiért az adófizetők állnak helyt. A kormány, benne a túlterhelt mindenügyi miniszter nem a saját pénzét kockáztatja az elrontott projektekkel, hanem mindannyiunkét.

Tíz- és százmilliárdok szállnak el úgy, hogy senki sem felel semmiért. Sem az apparátusok működtetésére képtelen, sorozatosan rossz döntéseket hozó kormánytagok, sem az őket a helyükön tartó miniszterelnök. (nol.hu - Fotó: Teknős Miklós - Népszabadság)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr77378936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása