CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli üzenet Németh Szilárdnak és minden országgyűlési képviselőnek

2015. június 18. 15:41 - csú

munkasotthonert_1.PNGVeszélyben a Csepeli Munkásotthon címmel írtunk arról, hogy Németh Szilárd, korábbi kerületi polgármester, a csepeliek által tavaly tavasszal megbuktatott politikus, a Fidesz listás képviselőjeként törvénymódosító javaslatot nyújtott be, amelynek leplezetlenül egyetlen célja van: a Munkásotthon lenyúlása, vagyis a nagy múltú intézmény átjátszása a jelenlegi csepeli fideszes városvezetésnek.

A válaszról ma értesültünk. Csepeliek Munkásotthona címmel új Facebook-oldal jelent meg az internet világában. Létrehozói így mutatkoznak be:

Ez az oldal önvédelemből, civil kezdeményezésre jött létre a mérhetetlen sok aljas és sokszor nemtelen, névtelen támadások, hazugságok ellen!

Az oldal ITT ÉRHETŐ EL

ÉLŐLÁNCOT SZERVEZNEK A CSEPELI MUNKÁSOTTHON VÉDELMÉBEN JÚNIUS 24-ÉN, SZERDÁN DÉLUTÁN ÖT ÓRÁTÓL AZ ÁRPÁD UTCA 1. SZÁM ALATT, A MUNKÁSOTTHONNÁL 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr707554566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása