CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Munkásotthonért küzdenek csepeli fénnyel a sötétség ellen

2015. július 02. 05:59 - csú

1_3.PNGTegnap este fáklyás felvonulásával  folytatódott az a tiltakozás sorozat, amellyel a Csepeli Munkásotthon függetlenségét akarják megőrizni a részt vevők és a szervezők.

Miként korábban beszámoltunk róla,  egy hete   több száz csepeli élőlánccal védte a Csepeli Munkásotthont Németh (Rezsi) Szilárd rögeszméjének megvalósításától. Az akkori méltóságteljes demonstráció résztvevői, szónokai  egyértelmű és határozott nemet mondtak a Csepelen megbukott politikus, a volt polgármester bosszúhadjáratának újabb állomására, a 95 éves intézmény lenyúlási, kisajátítási kísérletére, arra, hogy a Fidesz rátegye a kezét Munkásotthonra. Az élőlánc szervezői már akkor bejelentették, hogy július elsején fáklyás tüntetéssel erősítik meg szándékukat.

3.PNGHamarosan ismertetjük a tegnapi demonstráción elhangzott beszédeket, de először tekintsék meg a fáklyás tüntetésen készült fotókat:

2_1.PNG

4.PNG

6.PNG

8_1.PNG

7_1.PNG

Forrás: Facebook:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr727589628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása