CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ceglédi Zoltán: Ne menj el fiatal!

2015. december 11. 03:33 - csú

cegledi_zoltan_2.PNGTényleg kicsit elmérte a Fidesz ezt a "Gyere haza, fiatal!" programot - százmilliós büdzséből győzködik a külföldön dolgozókat, és a félmillió emberből eddig 52 jött haza. Arról nincs információ, hogy mennyiben a program hatására...

Van azonban még két út, amit nem próbáltak. Az egyik a gyökerénél kezelné a problémát, lehetne az a címe, hogy "Ne menj el, fiatal!", és arról szólna, hogy próbálnak Magyarországból egy olan helyet csinálni, ahol van tisztes megélhetés, társadalmi mobilitás, fejlődés, szabadság, biztonság, ilyenek. És akkor eleve el se mennének a fiatalok.

A másik út a statisztika meghamisítása (jaj, kitalálni sem tudom, melyik lenne szimpatikusabb ennek a garnitúrának), amikor is kiterjesztően értelmezik a "hazajövetel" és a "fiatal" kategóriákat.

Én speciel 36 éves vagyok, az sem olyan öreg még, és az előbb levittem a kutyát, aztán HAZAJÖTTEM. Az rögtön +1. Ha beleszámolom a kutyát is (színmagyar, agár-vizsla keverék, és csak 6 éves), akkor meg +2.

Forrás: Ceglédi Zoltán Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr278152972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása