CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli HÉV államosítása ellen emeljen szót Borbély Lénárd!

2016. január 20. 15:38 - csú

csepeli_hev-2.PNGAz MSZP Csepeli Szervezete és önkormányzati képviselőcsoportja a következő közleményt tette közzé szerda délután:

MSZP-s kezdeményezésre Tarlós István január 21-re, csütörtökre összehívta a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését. A fővárosi MSZP azt indítványozta, hogy a testület tárgyaljon a fővárosi tömegközlekedés idei finanszírozási kérdéseiről, a HÉV államosításának tervéről és a fővárosi alapszolgáltatásokról.

Az MSZP csepeli képviselőcsoportja nem támogatja a HÉV államosítását és a Fővárosi Önkormányzat hatáskörének továbbdarabolását, mert ez komoly fennakadásokat okozhat a főváros és Csepel közlekedésében is. 

Felszólítjuk a XXI. kerület polgármesterét, hogy a rendkívüli ülésen a csepeliek, és ne a kormány érdekében szavazzon!

Felszólítjuk Borbély Lénárdot, hogy emeljen szót a csepeli HÉV államosítása ellen, valamint

a tömegközlekedés működtetése és fejlesztése érdekében szólaljon fel az állami szerepvállalás növelésért! 

A rendkívüli ülésnek csak akkor van értelme, ha a testület tagjai a főváros érdekét nézve döntenek a fővárost érintő közlekedési és szolgáltatási rendszer sorsáról.

mszp-logo-2016.PNGaz MSZP Csepeli Szervezete és önkormányzati képviselőcsoportja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr868289478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása