CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli HÉV megszüntetése ellen demonstráltak a Boráros téren

2016. február 05. 05:59 - csú

csepeli_hev_megszuntetese_elleni_demonstracio-2_ez_jo.PNGA csepeli MSZP csütörtöki Boráros téri akciója az első állomása volt a csepeli HÉV megszüntetése, a XXI. kerület elszigetelése elleni tiltakozásnak.

Csepel fideszes vezetői szó nélkül hagyták, hogy a Fővárosi Közgyűlés fideszes többsége január végén gyakorlatilag megszűnésre ítélje a csepeli HÉV-et. Szerintük a gyorsan és pontosan járó HÉV-et felváltó villamos is jó lesz a csepelieknek.

A csepeli MSZP szerint elfogadhatatlan, hogy a XXI. kerület fideszes vezetése a csepeliek megkérdezése nélkül állt a döntés mellé,

az esetleges 2024-es olimpiai helyszínek közösségi közlekedésbe való bekapcsolása pedig nem mehet a kerület közlekedésének rovására!

Az MSZP Csepeli Szervezete a héten utcai tiltakozásba kezdett, és egy helyi érdekű fórumot is összehívott 2016. február 11-ére (jövő csütörtökre) 18 órára a Csepeli Munkásotthonba. A fórumon a csepeli lakosság, meghívott közlekedési szakemberek mellett Borbély Lénárd polgármesternek lehetősége lesz is kifejteni a HÉV megszüntetéssel kapcsolatos álláspontját. (Forrás: facebook, csepelimszp)

Borbély Lénárd, Csepel polgármester elmegy a csepeli HÉV-es fórumra és megindokolja, hogy miért akarja megszüntetni a HÉV-et?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr238361362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csú 2016.02.05. 09:56:21

@Pupu Blogja: Nagyon köszönjük! Sok sikert a folytatáshoz!

CsepeliBlogos 2016.02.05. 12:01:44

Én szeretnék átszállás nélkül metróra szállni, és átszállás nélkül a belvárosba jutni-tudom ez nagy baj.De egyszerű lélek vagyok, és szeretek spórolni a pénzemmel.
süti beállítások módosítása