CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Zokogva forog a sírjában

2016. február 27. 04:43 - csú

rokonok.PNGA döntés, hogy tudniillik menesztették Hanesz Józsefet, jó. De még ennél is jobb lett volna, ha illetékesék nem csupán a szélmalomharcot vívó elöljáró tevékenységét szüntetik be, hanem a Klik működését is.

A legjobb pedig egyenesen az lett volna, ha Hanesz és a Klik karrierjének vége mellett – két torokköszörülés között – azt is elmondják a potentátok stílusosan kockás ingben, bicikli nyergében, kócosan és borostásan megejtett sajtótájékoztatójukon, hogy

elnézést kérünk, az emberkísérlet véget ért,

máskor igyekszünk nem ráerőltetni  oktatóinkat uniformizált, lebutított, túlbürokratált – mindösszesen: letűnt – világunkra, illetőleg a jövőben megpróbálunk gondolkodni is; azt ugyanis sosem árt.

Ehhez képest most az van, hogy az aktuális báb elviszi a balhét, s érkezik

Pölöskei Gáborné, akinek férje szép gólt rúgott az 1982-es labdarúgó-világbajnokságon az argentinoknak, pardon, aki a köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államtitkárként – huh, talán jól írtuk – eddig is a rendszer része volt.

S most nem írjuk ide, hogy Áder János államelnök testvérét is tisztelhetjük benne: a bizalom mindenkinek kijár. (Továbbá annyi rokon van itt mostanság, hogy Móricz Zsigmond zokogva forgolódik a sírjában.)

Noha Pölöskei Gáborné (sz.: Áder Annamária) szándékairól, mandátumáról egyelőre keveset tudunk, az biztos, hogy – tessék csak elolvasni Edu­Leaks-történeteinket – lesz dolga elég. A magunk részéről elsősorban azt várjuk, hogy – talán nem kérünk sokat – mindent változtasson meg. Ehhez kívánunk erőt, egészséget! (nol.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr388422604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása