CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelről, a Béke térről üzennek Kubatovnak vasárnap a fradisták

2016. március 12. 05:59 - csú

fradistak.PNGNagyszabású demonstrációt szerveznek a Fradi-drukkerek holnapra, március 13-ra. Az FTC  NB III-as csapatának csepeli vendégszereplésén hallatják a hangjukat.

Végre rájöttek a zöld-fehér szurkolói csoportok, hogy egységben az erő, úgyhogy összefogtak, és eldöntötték, megpróbálják megtölteni a tizenkétezres csepeli stadiont március 13-án, amikor a Lipcsei Péter vezette harmadosztályú együttes lép ott pályára. A zöld-fehéreken kívül érkeznek Rapid Wien-, Panathinaikosz-, Wroclaw- és Dunaszerdahely-drukkerek, vidékről szervezett buszok indulnak, hogy támogassák a fradisták kezdeményezését, és bebizonyítsák, ők igenis tudnak tisztességesen szurkolni, indokolatlan az a politika, amit Kubatov Gábor klubelnök az egyesület saját szimpatizánsai ellen folytat.

– A biometrikus ellenőrzés bevezetése óta bojkottáljuk az első csapat meccseit, ám a szurkolás hiányzik. Emiatt a többi szakosztály eseményeit látogatjuk, többször megszerveztük, hogy a vendégszektorból szorítottunk Thomas Doll csapatának, és soha, sehol nem volt probléma – magyarázta a Borsnak Hamberger Ádám, az egyik legismertebb szurkolói csoport, a Green Monsters vezetője. Titkon azt reméli, telt ház lesz, de ő már akkor elégedett lesz, ha félig megtelik a csepeli aréna.

kubatov_gabor.PNG– Kispesten a szektorunk dugig volt nőkkel és gyerekekkel, kerítés se volt körülöttünk, és senkinek nem esett bántódása. Sőt nagyszerű volt a hangulat.

Hamberger egyetért azzal, hogy a meccsekről száműzni kell az agressziót, emiatt szerveznek focimeccseket, bokszklubot a drukkereknek, hogy ott, és ne a lelátón jöjjön ki belőlük a feszültség. 

– Az ittas embereket kivetjük magunk közül, tudjuk, nincs szükség a balhéra! – magyarázta. Adódik a kérdés, ha ugyanaz a céljuk, mint a klubvezetésnek, miért nem lehet közös nevezőre jutni?

– Habár Kubatov elnöklésével fenntartásaink vannak, szerintünk tönkrevágja a Fradi családot, azon vagyunk, hogy leüljünk tárgyalni – mondta a főszurkoló.  (bors.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr518464040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása