CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz öklének ökörségei lejáratják Csepelt és a csepelieket

2016. június 17. 05:59 - csú

nemeth_szilard_csucs_teknos_miklos_felvetele-255.pngNémeth Szilárd nem Csepel országgyűlési képviselője, Orbán Viktor vigaszágon, listáról juttatta a Parlamentbe őt. Nagyhangú kijelentéseinek jelentős részével a csepeliek többsége sem ért egyet.

A képviselő úr Csepelen megbukott. A csepeli választásokon résztvevők jelentős többségének akarata ellenére lett országgyűlési képviselő.

Magyarországról, Csepelről szóló megnyilatkozásai, párt alelnökeként elhangzó nyilatkozatai, a pedagógusokat, a társadalom különböző csoportjait esetenként megalázó mondatai pedig nem azonosak a csepeliek többségi álláspontjával. Sok olyan véleménnyel is találkoztam, hogy szerepléseivel lejáratja Csepelt, a csepeli embereket.

Csupán két téma az utóbbi időben megszaporodó pártalelnöki kijelentései, „ökörségei”  sorából:

(http://b1.blog.hu/2016/06/13/melyik_fideszes_politikus_mondta_a_legnagyobb_okorseget)

Június 10-én azt találta mondani, hogy „Magyarország nyugati határát is védeni kell”, mert „akár 150 ezer embert is betelepíthetnek” hazánkba az elkövetkezendő néhány évben, továbbá, hogy „a baloldal szóban és tettekben is kinyilvánította, hogy az illegális bevándorlás pártján áll és kritika nélkül támogatja a brüsszeli politikát.” Szerintem a képviselő úr mindkét megjegyzése hazugság. A csepeliek többsége tudja, szó sincs 150 ezer ember betelepítéséről. Azzal is tisztában vannak, hogy a baloldaliak sem támogatják az illegális bevándorlást, sőt több kérdésben is szükségesnek tartják az Európai Unió eddigi politikájának reformját.

Németh úr azonban más fontos társadalompolitikai kérdésekben is elveti időnként a sulykot. A március 15-i pedagógustüntetés után a 168 óra online kiadásának lekezelően azt nyilatkozta, hogy a tüntetés egyik szervezője ügynök, a tanárok ultimátuma pedig nyílt politikai zsarolás, bolsevik diktátum, neki meg még kockás alsógatyája is van. Úriemberünk azonban itt sem állt meg. A csepel.hu-n olvastam a Fidesz alelnökeként jelentetett meg egy közleményt, „Megvédjük a pedagógusokat!” címmel. (http://www.csepel.hu/hireink/kozelet/item/8698-megvedjuk-a-pedagogusokat)

A pesterzsébeti pedagógust ért erőszakos inzultust követő bírósági ítélet kapcsán kiadott közleményére utalok. Éppen ő. Németh Szilárd akarja megvédeni a pedagógusokat, akinek pártja az elmúlt hat évben olyan helyzetet hozott létre, amely a sorozatos pedagógus tüntetésekhez vezetett? Éppen ő akarja megvédeni a pedagógusokat, aki fenti mondataival a gyerekek jövőjéért utcára vonuló pedagógusok tízezreit sérti meg?

Németh az utóbbi időben az „Üzenjünk Brüsszelnek…”, százmilliókba kerülő, leginkább belpolitikai célokat szolgáló kampány aktív résztvevője. Ismét a „párt ökle”. Valószínűsítem, azért, mert vezetői szerint erre alkalmas. Azt gondolom, hogy az általa közvetített „üzenetek” azonban hiteltelenítik, lejáratják az egész kormányt, a Fideszt, még Brüsszel előtt is. A csepeliek meg már ismerik. A kérdés csak az, hogy meddig hiszik el az emberek a hazugságokat, meddig hisznek még az üzenetek tolmácsolóinak?

vox

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr518815830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.06.17. 23:35:10

Bolond lyukból bolond szél fúj!
süti beállítások módosítása