CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila csepeli alpolgármester dobogós lehet az országos hülyeségversenyben

2016. szeptember 22. 13:54 - csú

abel_attila_a_hir_tv_felvetelen-migrancsozas.PNGCsepel alpolgármestere. csak ámul, hogy az ellenzék visszaszól neki. Nehéz napja volt szerdán Ábel Attilának. Rendkívüli állapotot még nem hirdethetett Csepelen és magán kívül másokat is meg kellett hallgatnia

 A csepeli alpolgármestert megcáfolta Simicskó István  A honvédelmi miniszter szerint önkormányzati vagy állami ingatlanok nem jöhetnek szóba a menekültek elhelyezésénél, Csepelen viszont, éppen ettől tartva, saját büdzséből is kampányt indít az önkormányzat a kvóták ellen.

A Hír TV tudósítása szerint Ábel Attila a csepeli Fidesz elnöke, Csepel alpolgármesterétől többek között a következő veretes szavak hangzottak el tegnap este a képviselő-testület lóhalálában összehívott rendkívüli ülésén: 

„Köszöntöm a sajtó képviselőit és Magyarország leglustább politikusait, akik most eljöttek.” Szurkálódással kezdődött a csepeli képviselő-testület rendkívüli ülése. A helyi fideszes képviselők indítványát tárgyalták, akik azt javasolták, hogy az önkormányzat saját pénzből is kampányoljon a nem mellett az októberi népszavazáson. Ennek szükségességét azzal indokolták, hogy ha nem sikerül megakadályozni a menekültek szétosztásáról szóló kötelező uniós kvótát, akkor Németországhoz hasonlóan a bevándorlók miatt az önkormányzati lakásokból is utcára kerülhetnének az emberek.

„Csepel sem fogadná örömmel az ilyen betelepítetteket. Csepelen 1400-nál is több önkormányzati lakás van, nem örülnénk annak, ha ki kellene lakoltatni a lakókat. 192 millió forintot költ az önkormányzat segélyezésekre, nem örülnénk neki, ha ezt másoknak kellene adni, és nem örülnénk, ha olyanokat kellene pénzelnünk, akik egyébként még a nevüket sem hajlandók elmondani, és eszükbe se jutott az, hogy okmányokkal lépjék át a határainkat” – mondta Ábel Attila, Csepel alpolgármestere.

Az ellenzék szerint a kormánypárti képviselők a csepeliek megfélemlítésére játszanak. „Ez akkora hülyeség, kedves Ábel Attila képviselőtársam, hogy az országos hülyeségversenyben már dobogós helyezést ér” – mondta Borka-Szász Tamás DK-s képviselő. (A HÍR TV tudósítása ITT LÁTHATÓ)

A testület végül – 12 igen, 3 nem és 2 tartózkodás mellett – megszavazta az indítványt.

A honvédelmi miniszter közben cáfol, azt mondja, hogy önkormányzati bérleményekről nincs szó. „Mi nem tervezünk olyat, hogy önkormányzati ingatlanokat, állami ingatlanokat, laktanyákat adnánk oda a migránsoknak, mint ahogy egyáltalán nem tervezzük azt, hogy a betelepítési kvótát elfogadjuk” – mondta Simicskó István.

Forrás: HÍR TV

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2711735601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása