CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Milliárdokat, de gyorsan!

2016. szeptember 29. 03:54 - csú

orban_egyik_legjobb-221.pngMost még csak előkészülünk, pályázatokat írunk, reklámokra szórjuk a pénzt. Milliós fizetéseket kapnak az alkalmazottak, nemzetközi tapasztalatszerzés, lobbizás címén patakokban folynak a milliók a költségvetésből a kiválasztott cégekhez, és tulajdonosaik zsebébe. Nagyon gyorsan kell milliárdokat kivenniük a „projektből” azoknak, akik ilyen-olyan kormányzati kapcsolatok révén közel kerültek a bugyellárishoz. Rizikó nincs, ha nyerünk, vállveregetés, ha veszítünk egy vállrándítás, mi ugye megtettünk mindent, sem a pénzt, sem a munkát nem sajnáltuk…

Miközben a magyar kormány garancialeveleket küldözget, és abban Orbán Viktor felhatalmazza Orbán Viktort, hogy aláírásával erősítse meg, mi aztán komolyan gondoljuk: az ország gazdasági potenciálja biztosíték a sikerre. Lesznek stadionok, olimpiai- és médiafalu, technikailag tökéletes médiaközpont. Pazar közlekedés a helyszínek között, s addigra talán a 3-as metró sem gyullad ki majd naponta.

Szinte ugyanakkor Róma visszakozott. Az olaszok attól tartanak, az Európai Unió harmadik legerősebb gazdasága nem elég erős a jelenlegi korrupciós fertőzöttség mellett, hogy

elviselje, amint a munkálatokkal megbízott vállalkozók és hivatalnokok kilopják még a város „szemét” is. Náluk senki nem ismeri jobban, milyen veszélyes a gazdasági maffia, inkább bele sem vágnak.

Ebből okulhatnánk. A vizes VB épülő uszodájába még vizet sem engedtek, máris háromszor annyiba kerül, mint tervezték. És akkor még se falu, se médiaközpont…

Ha valamiről, erről kellene népszavaznunk. Amíg nem késő.

Somfai Péter (Népszava)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1011744079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.09.29. 22:24:12

Orbán Magyarország rendszerváltás utáni legkártékonyabb figurája! Rászabadította a bandáját Magyarország kasszájára! Már nemcsak Garancsi, Mészáros Lőrinc, Vajna élősködik Magyarország testén, hanem a kijelölt utóda, Orbán Ráhel és annak férje Tiborcz István is! Meg persze a sáskahad, a tízezernyi kisfideszes haver/alattvaló, a földmutyijaikkal, trafikjaikkal, uniós pályázati pénzek lenyúlóival, 100%-os túlárazó közbeszállítókkal!

Kérem a magyar népet, takarítsa már el végre ezt a korrupt rendszert! Olimpiáról kár álmodozni, bukásuk esetén az őket követő kormány fogja felmondani az olimpia rendezését! Ha nem akarja, akkor majd kikényszerítjük!
süti beállítások módosítása