CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Népszavazás: Orbán nagyot bukott, Csepelen Németh és Borbély követi

2016. október 02. 21:02 - csú

orban_es_nemeth.pngBár a végleges adatokra még várni kell, de Patyi András, a Nemzeti Választási Bizottság elnöke nem sokkal a 19 órai urnazárás után a televíziók kamerái előtt bejelentette, hogy 

Valószínűleg 40 százalék fölött, de 50 százalék alatt lesz a részvétel a vasárnapi népszavazáson"

 A 17 óra 30 perces összesítésnél sem érte el a megjelenési arányszám a 40 százalékot. Patyi szerint a végelszámolásnál 45 százalék körüli eredmény várható, de a szavazatok összeszámlálása alapján a végső arányszám ennél kisebb lehet, mivel az érvénytelen szavazatok nem számítanak bele a részvételi adatokba.

Csepelen, ugyancsak a 17 óra 30 perces adatok szerint, 35,81 százalékos volt a részvétel a népszavazáson. Történt mindez annak ellenére, hogy kerületünkben hetek óta és még az utolsó órákban is Németh Szilárd Fidesz alelnök, egykori rezsikommandós szövegeivel volt tele a Borbély Lénárd polgármester által vezényelt önkormányzati írott és internetes sajtó. A csepelieket telefonon, utcán, iskolákban, továbbá minden más lehetséges és lehetetlen helyen zaklatták, unszolták a népszavazáson való részvételre, csillagászati összeget költve a közpénzből.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3311761255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.10.02. 21:25:27

csepel.info/?p=53529#comment-285558
“Németh Szilárd: „Ez a népszavazás mindenféleképpen érvényes lesz””
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. október 02., vasárnap - 20:55
Oltári nagy pofára esés! Még megafonos járművet is bevetettek Csepelen, mégsem ment el a többség szavazni! Amely település nem teljesíti az elvárt érvényességet, ott a fideszes politikusokat lecserélik! Az ország sem teljesített, lecserélni a miniszterelnököt! Orbán megbukott az elköltött 15 Milliárd ellenére is!
süti beállítások módosítása