CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen ma megkezdődik a fideszes haverok egymás közti leszámolása?

2016. október 04. 11:16 - csú

000-2_borbely-nemeth.pngRendkívüli lesz ma este hat órától Csepelen, a polgármesteri hivatalban az a rendkívüli csepeli vésztörvényszéki, pontosabban képviselő-testületi ülés, amelyet  rendkívüli módon néhány órával ezelőtt hívott össze Borbély Lénárd polgármester. Statáriálisnak látszó körülmények között Pintér Istvánt, a Csepeli Városgazda Zrt vezérigazgatóját rúgják ki a fideszes városatyák és városanyák. Súlyos árat, több millió forintot kell fizetni a csepeliek közpénzéből azért, hogy Németh Szilárd volt és Borbély Lénárd jelenlegi polgármester folytassa kedvenc kisded hatalmi játszmáját, vagyis a sakkozást meg a zsugázást az emberi sorsokkal.

Az elmúlt "nyóc"esztendőben, pontosabban az 1994. és 2010. közötti 16 évben dolgozó tisztességes, jó szakemberek már elfogytak. Aki tudott elmenekült, aki nem azt a Németh-Borbély duó - néhány kivételtől eltekintve - kirúgta. Már csak a Németh-Borbély páros saját emberei maradtak. A rendkívüli jelek és a rendkívüli Kt-ülés előterjesztése szerint Csepelen ma megkezdődik a fideszes haverok egymás közti leszámolása. Kicsit savanyú lesz, kicsit nagyon drága lesz, de

az övéké ez a leszámolás. Lám, a fülkeforradalom felfalja saját gyermekeit. Ennek az úri passziónak persze ára van, súlyos ára, de oda se neki, mert olvasóink zsebébe nyúlva közpénzből, a csepeliek közpénzéből,  fizetik ki Borbélyék a több milliós hallgatási díjat és a fogcsikorgató búcsú árát.

 Csepelen fogy a türelem, az óra ütni készül című mai cikkben Horváth Gyula már jelezte, hogy "Mennie kel Csepelen Pintérnek, a Vagyonkezelő urának, de kiáll a rúdja többek közt Juhász főorvosnak, az egykori SZTK mai vezetőjének is." Magunk sem gondoltuk, hogy ez a prognózis, ez a szakítás - Pintér István esetében - ilyen gyorsan beüt. Ha Horváth Gyulának hihetünk - ezek szerint hihetünk - akkor még nagy műsorszámokat láthatnak a csepeliek. A  kerület fideszes városvezetői csak azért, hogy mentsék saját irhájukat, jobb híján egymást marcangolják. Közpénzből. Ezek ma Csepel fideszes urai. Kicsit rettegők, kicsit felfuvalkodottak, kicsit gyűlölködők, kicsit rettenetesek, de a mieink. A drágák...

anzágo

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3711765715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.10.04. 18:10:20

Pintér számolni sem tud, sem fejben, sem géppel. Menjen a picsába vissza egerföldre.

Tarjányi László 2016.10.04. 21:13:47

csepel.info/?p=53566#comment-285767
“Ezért hozott áttörést a népszavazás”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. október 04., kedd - 21:01
Ábel Attila magyarázza, miért nem kellene Orbánnak menesztenie a választókerületi elnököt és a polgármestert a következő választásról! Nem teljesítették Csepelen sem hogy hozniuk kell az érvényes népszavazást!
Magatoknak köszönhetitek! Két hónapja azt szajkózzátok, aki NEM-mel szavaz, az ti szavazótok jelenleg is, vagy az lesz 2018-ban! Tehát ti egy próbaválasztásnak tekintettétek a népszavazást, hogy nyerni fogtok-e 2018-ban, vagy újabb szövetségest kell keresnetek a nyeréshez! Én szívem szerint NEM-mel szavaztam volna, de hát titeket utállak, Vonának sem vagyok a haverja, hogy kövessem az “utasításait”! A szavazó egy pártnak sem a tulajdona, főleg az olyannak nem, mint amilyen korrupt a Fidesz meg az Orbán-rezsim! Így aztán érvénytelenül szavaztam, az még nagyobb pofán csapás nektek mint az otthon maradás! Jelzés hogy szerettünk volna NEM-mel szavazni a magyar nép érdekében, de nem a szarházi politikusok “parancsára”!

Tarjányi László 2016.10.04. 21:21:08

Szarházi fideszes cenzorkáim! Nem én vagyok az egyetlen akit kitiltottatok a Csepelinfóról, hanem az összes ellenzéki, Grün kivételével, őt meghagytátok magnak alibiből! Majd lészen csillagfordulás, s ti lesztek kirekesztve Csepel közéletéből!
süti beállítások módosítása