CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kérjük, segítse a csepeli gyerekeket!

2016. október 07. 03:42 - csú

figyelem-x1b_5.jpg" Már csak egy hetünk van, hogy elérjük a célösszeget, segíts, hogy a csepeli Dominó Tanoda hátrányos helyzetű gyermekei számára 4 tabletet vásárolhasson a Kompánia Alapítvány” – szól a felhívás. A finisébe érkezett a gyűjtés.

Az adjukossze.hu-n 200 ezer forintot szeretnének összeszedni a fenti célra. Jelenleg 130 ezer forintnál tartanak, szóval jól jönne még a segítség.

A Dominó tanodások Csepelen vagy a környéken élő, hátrányos helyzetű vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, ezért szüleik anyagi körülményei nem teszik lehetővé a fentiek biztosítását. Számukra csak a Tanoda tudja biztosítani a mai kor vívmányaihoz és elvárásaihoz való felzárkózást. A Dominó Tanodában jelenleg három darab, elhasznált laptop van, amiken 15-20 gyerek osztozik egy-egy foglalkozás alkalmával. (21.kerulet.ittlakunk.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2011776187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása