CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha Németh Szilárd keze beteszi a lábát - most éppen a birkózókhoz...

2016. november 13. 10:55 - csú

bekepzelt_holyagkent-777.pngMiként korábban megírtuk, Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, Csepel volt polgármestere, a csepeliek által 2014-ben egyértelműen elutasított, leszavazott országgyűlési képviselő-jelölt (képünkön) univerzális szakember. Az ország- és városvezetésen kívül a rezsihez, a művészetekhez, a focihoz, a történelemhez és még sok más dologhoz ért. Ezek közül csak egy, a birkózás. Addig nem nyugodott, míg - Hegedűs Csaba olimpiai bajnok megfúrásával - át nem vette a Magyar Birkózó Szövetség elnöki tisztét. A magyar birkózók a  riói olimpián egyetlen érmet sem szereztek. A Bors most "Komolytalan a csapatbajnokság" címmel arról számolt be, hogy milyen visszásságokat tapasztalnak egyes szakvezetők a Németh Szilárd által elnökölt sportágban. Bár NSZ-ről egy szót sem mernek szólni, de félelmet gerjesztő szelleme ott van a sorok (és a szkvezetők) között. Ezt írja a Bors:

Hihetetlen eredmények születtek a birkózó csapatbajnokság elődöntőiben: a Vasas kétszer 40-0-ra maradt alul a Csepellel szemben, az ESMTK pedig 65-1-re megalázta az FTC-t.

A múltban 17 csb-elsőséget szerző Vasas szakosztályelnöke, Kacsó Tibor tudatta: a förtelmes szereplést követően alapvetően reformálja meg szakosztályát.

– Bár a meccs előtt betegséghullám sújtotta csapatunkat, a 0-80 mellett nem megyek el szó nélkül! – jelentette ki Kacsó.

A múltban 13-szoros aranyérmes Fradi 65-1-es égésével kapcsolatban Németh Iván, a zöldek birkózója elárulta: Bácsi Péter, Török Zsolt mellett ő maga sem lépett szőnyegre, mert egy műtét után lábadozik, negyedik alapemberük, dr. Kun Renátó pedig abbahagyta a birkózást.

– Bár juniorjaink is nagyot harcoltak, az erzsébetiek nálunk sokkal jobbak – tette hozzá Németh.

Az ESMTK tulajdonosa, a finálét majd a csepeliekkel vívó Losonczi Ottó nem beszélt mellé. – A szövetség vétlen ezekben a tragikomikus eredményekben, ugyanis a klubok nem akarnak birkózni, csakis a csb-pénzre fáj a foguk – vallja Losonczi.

A miheztartás végett: a csapatbajnokság I. osztályának végső győztese három, ezüst­érmese kettő, harmadik helyezettje egymillió forintot vág zsebre, míg a csb második vonalában győztes Csepel A együttese egymillióval gazdagodott.

– Arra készülök, hogy szikrázó ESMTK–Csepel finálé lesz – folytatta Losonczi. – Annak ellenére is erre számítok, hogy erősen meglepett, a Csepel A csapata a csb II.-be nevezett. Hogy miért tette, gőzöm sincs! Amúgy a kiírás értelmében a második vonalban aranyérmes Csepel A együttese a csb I. osztály döntőjében már nem léphet szőnyegre ellenünk.

PEREL A TULAJ
Losonczi tíz éve építgeti erzsébeti birkózófellegvárát, abba horrorisztikus pénzt ölt. Az ESMTK tulajdonosa szerint az utóbbi két évben a rá irigykedő többi klub meg akarta fojtani.

– A 2015-ös csb-aranyérmet kióvták a zsebünkből, ám nem hagytam annyiban, az ügyben hónapok óta vizsgálódik a bíróság – magyarázta Losonczi.

Forrás: (szabó) BORS.HU

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5611957131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása