CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elfogták a harmadik csepeli ékszertolvajt

2016. december 02. 00:05 - csú

rendorseg_2.PNGElfogta a rendőrség azt a férfit, aki februárban két társával kiszakította egy csepeli bevásárlóközpont utcafronti falát, és kirabolt egy ékszerboltot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtöki, a Police.hu oldalon megjelent közleményében felidézték: február 29-én hajnalban három férfi egy XXI. kerületi bevásárlóközpont utcafronti falát gépjárművel kiszakította, bejutott az üzletbe, és ellopta az ékszereket. A férfiak autóval menekültek, de a csepeli járőrök követték őket. Az üldözött autó sofőrje a nagy sebesség miatt egy körforgalomban balesetet szenvedett. Az összetört kocsiból kiszálló, majd futva menekülő férfiak közül a rendőrök elfogták a 35 éves D. Tamást és a szintén 35 éves M. Gyulát.

Társuknak – mint utóbb kiderült, a 24 éves S. Mihálynak – sikerült elmenekülnie. Őt november 29-én délelőtt Tápiószecsőn fogták el, majd gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

D. Tamást és M. Gyulát azóta már letöltendő szabadságvesztésre ítélték a lopás miatt. (MNO)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512015895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása