CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli tétlenek és sumákok

2017. január 04. 05:07 - csú

gondolkodok.PNGMindig mondom, hogy Magyarország sorsának, jövőjének, közéleti történéseinek szerves része, alapja, és mértékadója Csepel! - Ezt olvashatjuk elöljáróban a Szerintem Csepel Facebook oldalon. A publicisztika így folytatódik:

Nem oktalan, üres büszkeség ez részemről, hanem történelmi tény! Annyi kihasználatlan, potenciális társadalmi erőforrásunk van, hogy el sem hiszed! Mégis hagyjuk, hogy Csepel történelmi ereje, lakossági potenciálja, és működése sárban heverjen, mert nem vagyunk hajlandók szóba állni egymással, közös érdekek mentén együttműködni, és

működő Csepelt létrehozni. Képtelen, és alkalmatlan emberek népbutításait hallgatjuk, üres frázisokra legyintgetünk, miközben demokráciát hazudnak nekünk, és alkalmatlan emberek a bizalmunkért kuncsorognak, miközben tétlenek, és sumákolnak!

Miért van az, hogy egy sok ezres videó csatornán Csepel negatív színben jelenik meg? Azért, mert Te magad hagyod, hogy a mocsár nyakig érjen!

Nézd meg ezt a videót, aztán beszéljünk!

https://youtu.be/HiSYzMFVGjw

Forrás: Facebook - Szerintem Csepel

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8212092729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.01.04. 21:06:06

A fickó nem komoly ember, nincs mit rajta megbeszélni! Eleve a címe is undorító, slejm!

Tarjányi László 2017.01.04. 23:21:18

csepel.info/?p=56137#comment-294256
“Több százezer szavazót vesztett a Jobbik”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. január 04., szerda - 23:12
Gyenge a képzelőerőtök! A Fidesz legnagyobb ellensége a Fidesz!

Belülről fogják elsöpörni Orbánt, az elvhű jobboldaliaknak elegük van a fideszes politikusok és haverjaik zsebtöméséből!

Vátesz mondja nektek, Indira Gandhit is a saját testőre ölte meg! Az orbáni pretoriánus gárdában is vannak elvhű, hazaszerető magyarok!

Kövér levágott bajszára fogadom hogy így lesz!
Neki küldöm a következő dalt!
www.youtube.com/watch?v=r2sWQgCW7Wc
süti beállítások módosítása