CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere április 4-i beszédre készül

2017. április 01. 05:52 - csú

borbely_kerdojellel-777_5.pngBorbély Lénárd, Csepel fideszes polgármester április 4-én beszédet mond este hatkor a Királyerdei Művelődési Házban. Ha nem a saját szemünkkel olvassuk a hírt, akkor el sem hisszük. A hír azonban igaz, mindenki elolvashatja és nem másutt mint Borbélyék hivatalos szócsövében, a csepel.hu - n.

Csepel folyamatosan kommunistázó fideszes városvezetése a jelek szerint óriási változtatásra készül. Elegük lett az őrületnek ebből a fajtájából?!

Eddig kínosan ügyeltek,

nehogy beleszaladjanak a legutóbbi átkos rendszer valamelyik emléknapjába. Most úgy látszik, felülbírálják korábbi nézeteiket. Csak ezzel tudjuk magyarázni, hogy a józan életű Borbély Lénárd polgármester vezette önkormányzat, hátterében a zseniális Németh Szilárddal és az irányításuk alatt egzisztáló, elvhű Vida István fémjelezte  Városkép Kft összehozott egy takaros április 4-i műsort a Királyerdei (leánykori nevén Rideg Sándor) Művelődési Házban (KMH). A trió pontosan tudja, hogy az "átkosban" e napon emlékeztek hazánk 1945-ös  felszabadulására. Borbélyék hasonszőrű elvbarátaikkal együtt egészen mostanáig - a legjobb esetben is - agyonhallgatták, de inkább megrugdosták az évfordulót. Most, a felszabadulás 72. évfordulójára megtört a jég. Színes program lesz a KMH-ban a ki tudja, hányadik köpönyegforgatás előtt álló trió közreműködésével. És jön az est fénypontja: Kozma Orsi fellépése előtt " Este 6 órától  Borbély Lénárd, a kerület polgármestere tart beszédet

Van mit ünnepelni? Egy biztos: van mire emlékezni! De vigyázat!  A műsorismertetőnél ott áll egy mondat, amely szerint a műsorváltoztatás jogát fenntartják. Ahogy mi Csepel jelenlegi városvezetőit ismerjük, hát, ők mindenre képesek, ha április 4-ről vagy csak 4-én szól az ének...

A program ITT látható, amihez  jó szórakozást kívánunk!

anzágo 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8812392491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása