CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula kemény szavai a csepeli városvezetőknek címezve

2017. május 03. 05:43 - csú

horvath_gyuszi-5_10.PNG"Csepelen most is van számos olyan ügy, amiről szívesen beszélnének az emberek.

Szeretnék tudni, hogy miért és mitől (kitől) fél annyira a csepeli (kis) hatalom, hogy ennyire körülveszi magát műszaki, és testületi szervezetekkel.

Mire a drága többszintű beléptető rendszer és mire a magánrendőrségként működtetett és hatalmasra duzzasztott közterület felügyelet?

Mire a munkakörét sem ismerő, de kiemelten fizetett polgármesteri kabinet, és mire a túlfizetett, és premizált intézményvezetői rendszer, amikor a feladatokat nem tudják megoldani?

Ez a rendszer semmi másra nem alkalmas, mint a klientúra szolgálatára!

Arra, hogy a hűséges fideszeseket a csepeliek adóforintjaikból és a megbüntettek sarcából jutalmazni lehessen. A szolgalelkűek (vidák-ságik) számolatlanul viszik haza az itteniek pénzét! A szegényeknek, hajléktalanoknak, betegeknek pedig nem jut ellátás. Csepelen a szakorvosi rendelőben szűrővizsgálatokat már csak elvétve, és akkor is csak hosszú előjegyzésre végeznek. Elérték, hogy

már a szakorvosi vizsgálati jelentkezésre is sorszámot húzatnak a beteggel azért, hogy ezzel is elvegyék a kedvét attól, hogy megvizsgáltassa magát. De, ha Németh Szilárdba, vagy Borbélyba szorul bele a gáz, vagy valamelyik családtagja kerül bajba, van ám minden! Csak a népnek hazudják, hogy ez azért van így, mert nincs alkatrész, vagy azért, mert e cikk írója az „elmúltnyócévben” fizetést és jutalmat vett fel /Igaz kevesebbet egy mostani intézményvezetőnél/

Egyre többen rájönnek Csepelen, hogy itt bizony hülyének nézik őket!

Mégpedig azok, akiknek azért szavazott bizalmat, hogy szolgálják a lakosságot.

A szolgaság az illiberális rendszerben azonban a dolgozó ember sorsa, és nem a vezetőké!

A választott Fideszes vezetők uralkodnak, tivornyáznak, és röhögnek az itt lakókon!

Úgy vélik, a húszmilliárdos éves költségvetésből pár fillért odavágnak a plebsznek, (sörre, disznósültre, néhány kedvelt nyugdíjasra, meg szuper /drága/ játszótérre) a többit, meg kézen-közön felélik ők maguk! Míg Csepelen nincs olyan önkormányzati vezető, akinek a segge alá (az itteniek adójából vásárolt) gépkocsit ne toltak volna, addig a legalapvetőbb népet szolgáló dolgokat sem biztosítják."

Forrás: HORVÁTH GYULA  weblapja 

(A idézett részletet a szerző Majális vagy május 1. című cikkéből változtatás nélkül közöltük)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1912473609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.05.03. 23:41:30

csepel.info/?p=58746#comment-299598
“Újabb pert vesztett az ex-politikus”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. május 03., szerda - 23:38

Érdekes hogy a Csepelinfó hogy leült mostanában! Egy nap alatt a bejegyzéseknél olvasható hozzászólások száma összesen nem sokkal több tíznél! A comment#- után olvasható számok különbsége után tegnap estéhez viszonyítva 39! Mi a megoldás? Több a letiltott hozzászólások száma, mint az olvashatóké! Ugyanis, a commentszámláló a moderálásra (örökre) váró hozzászólásoknál is eggyel előbbre lép!

Gratulálok Ábel Attilának! Ezért aztán érdemes fenntartani egy weblapot! Hol a mai szokásos három tudósítás Németh Szilárd napi szerepléseiről? Fiúk, hogy lesz ebből győzelem 2018-ban/2019-ben?

Nehogy ezért is Soros meg Simicska legyen már a felelős! Tessenek már valami érdekesebb témákat feldobni, mert dög unalom a Csepelinfó! Lehetne például magyarázni, miért rosszabb az amikor Simicska a Jobbikot pénzeli, mint amikor ugyanezt tette a Fidesszel! Miért is volt az jó amikor Soros a Fideszt támogatta, s miért rossz ha most ugyanezt az ellenfeleivel teszi? Hát bizony itt kettősmérce van, azóta ördög mindkettő, amióta Orbán összerúgta velük a port!
süti beállítások módosítása