CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ráharap a panelproli?

2017. június 16. 03:21 - csú

panelbontas.PNGAzt hinné az ember van a kormánynak egy ötletbrigádja, melynek az a feladata, hogy még őrültebb, még agyamentebb dolgokat találjon ki.

A legvidámabb barakkban felépített lakótelepek több mint harminc éve állják az idő próbáját, miért kellene most ezeknek is nekimenni?

Csak. Az összes épületgépészeti berendezés a tetőn van, ha ezeket megbontják, akkor

hamarabb mennek tönkre. Hova költöztetnék a benne lakó tulajdonosokat?

Az egésznek nincs más értelme, mint tematizálni a közbeszédet, hátha ráharap a panelproli, elfelejti a mindennapi nyomorát, ami az elmúlt hét év alatt a nyakába szakadt. Vajon ki fizetné a bontást, a környezetszennyezéssel járó kiadásokat? Meddig lehet még a feszültséget fokozni?

D. Tibor (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1412591757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.06.16. 16:30:34

Ahogy mondod!!! Bedobtak egy csontot, lehet rágni, aztán 1 hónap mulva jön a következő, mi meg rágjuk.

Tarjányi László 2017.06.16. 23:30:16

A nép elvett egy lopási lehetőséget az Orbán-bandától, nem lesz budapesti olimpia, nem lehet négyszeres áron számlázni! Hát kitalálták, állami pénzből meg a lakók hitelfelvételéből felújítják a panelházakat. Nem szívjóságból, hanem hogy a Mészáros-félék újabb zsíros üzlethez jussanak! Nem az a lényeg mit mennyiért végeznek el, hanem mit lehet belőle szakítani! Végtére is 2021 után nem lesznek uniós támogatások, hát a versenypiacon megélni képtelen Fidesz-oligarcháknak kell valami gazdagodási lehetőség, végtére is csak akkor kapnak megrendelést, ha meg van hozzá a politikai hátszél!
süti beállítások módosítása