CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ne legyen dühös, ha nem talál működó jegykiadó automatát, van megoldás

2017. szeptember 07. 03:45 - csú

duhos.jpegNagyon súlyos probléma, hogy BKK bérlet-jegypénztár szinte alig áll rendelkezésre és csak folyton meghibásodó, pénzt elnyelő automata van helyette, ahol az elnyelt pénz a BKK által a letagadó listán szerepel! Nem ismerünk ugyanis olyan embert, aki visszakapta volna a bennragadt pénzét!

Ha belegondolunk abba, hogy 10 ezer forintot beteszünk egy bérletért egy ilyen automatába, amely mivel nincs kiírva rá, hogy hibás a pénzt benyeli, de se bérletet, se jegyet nem ad, akkor azt gondoljuk, hogy az azért elég súlyos probléma! Éppen ezért mi ezeket az automatákat betegségnek és MÉH telepi hulladéknak tekintjük!

 

A BKK-nak  ezen MÉH telepi hulladékok hasznos felhasználására is javaslatot tettünk!

Vannak olyan bevásárló központok, ahol óránkénti hatezer forintért van egy úgynevezett dühöngő! Itt a delikvens kérhet tetszőleges dolgot és felszerelést, amit kénye kedve szerint szanaszét verhet! Lehet az egy telefon, egy számítógép vagy éppen egy roncs autó! Amit kér a páciens!

Mi azt javasoltuk a BKK-nak, hogy automatáit ilyen helyekre szállítsa 20 kg-os kalapácsokat mellékelve! Így az utasok arra használhatják az automatákat, amire azok valók!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7312808702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása