CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tudják, mit kunyerál Orbán ?

2018. január 04. 05:04 - csú

orban_viktor_a_diktator.jpgMegvalljuk őszintén, amikor először hallottunk arról, hogy Orbán Viktor a Fidesz kampányára koldul, azt hittük, most tényleg álhírről van szó. Aztán olvastuk Hidvéghi Balázs közleményét, mely megerősíti, hogy a miniszterelnök tényleg a Soros elleni kampányra lejmol.

Aztán a Facebookon is találkoztunk már felháborodott, egykori Fidesz-szavazók posztjaival, melyben Orbán kuncsorgó levelét osztják meg.

Azért van annak valamilyen diszkrét bája, hogy a sokak által minden idők legkorruptabb kormányának miniszterelnöke, Orbán Viktor pénzt kunyerál a választóktól, miközben

az első és második vonal politikusai úgy megszedték már magukat, hogy hetedíziglen nem lesz gondjuk a leszármazottaiknak, ha csak nem jön hamarosan az elszámoltatás.

Javasoljuk Orbán Viktornak, kérjen egy kis pénzt a strómanjától, a felcsúti Cukkerbergtől, akinek százmilliárdosra nőtt az elmúlt években a vagyona. Vagy kérjen a Rogán közeli offshore-cégek milliárdos hasznából, esetleg Kósa Lajostól, akinek igen jól megy mostanában. Vagy nézzen körül külföldön, Svájcban vagy a Távol-Keleten, hátha talál egy-két titkos bankszámlát, melyekről leemelhet egy csinosabb összeget a „nagy honvédő háborúra”.

Tisztelt Olvasóink! Nem áll meg az eszük Önöknek is? Mert erre már szavak nincsenek

Forráa: zsurpubi.hu… 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6013548077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása