CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki szégyellje magát az eljövendő nyögős nyugdíjas évekért?

2018. október 03. 01:29 - csú

szajer_jozsef.PNGSzájer József szavaira kapom fel a fejem. Csak egy mondat, az uniótól kapott pofon jogi csűrcsavarrá transzponálását célzó szánalmas propagandaroham részeként adott interjúja felvezetéseként hangzik el.

A Fidesz EP-képviselője azt mondja, akik most ellenük voksoltak, később mind szégyellni fogják magukat ezért, „még Sargentini asszony is, amikor majd nyugdíjas éveit nyögi”.

Értem persze, hogy Judith Sargentini most a főgonosz, már-már Soros, ütni-vágni kell, ahogy csak lehet, no de miért gondolja Szájer, hogy a holland politikus

majd nyögni fogja a nyugdíjas éveit? Nem mellesleg: nem várhatnánk el némileg  intelligensebb beszédmódot?

De visszatérve a lényegre, Szájer a saját bankszámlájáról tudja, hogy mennyi csurran-cseppen az Európai Parlamentben tüsténkedőknek havonta, azt is sejtheti, hogy lesz majd mit a tejbe aprítaniuk nyugdíjas éveikben is, neki is, a nála 13 évvel fiatalabb Sargentininek is.

Akik nyögik a nyugdíjas éveiket, azok a honfitársaink, akiket Szájer és társai most is hazugságokkal, manipulációval igyekeznek céljaik szolgálatába állítani. Volna tippem, hogy kinek kellene szégyellnie magát.

(szó)

Forrás: es.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8014271005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása