CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szükséghelyzetben vandálbiztos hazugságokkal operálnak Csepel városvezetői

2018. október 25. 05:59 - csú

dagi_csarda_fideszes_tablaval-777_3.pngMár megint nagyot hazudott az önkormányzat hivatalos szócsöve, a csepel.hu. Az „Üléseztek a képviselők: nem támogatta az MSZP-DK az útépítések gyorsítását” című írás címe és tartalmának egy része alapján persze az is lehet, hogy a cikk írója jelen sem volt a testületi ülésen, vagy ha igen, akkor valaki irányította a kezét, talán a honlap fő cenzora. A barátom szerint az egész Ábel Attila alpolgármester műve, aki fideszes politikai apparátcsikként, bármikor, bármilyen esztelenségre képes, mindenre lő, ami, vagy aki nem tetszik neki. Az MSZP és a DK nevére, helyi és országos politikusaira meg parancs nélkül is. Hiába így van programozva.

Ilyen című, az útépítések felgyorsítását szorgalmazó előterjesztés nem is volt a képviselő-testület októberi ülésén, de a cikk tartalma alapján kiszűrhető napirend „Javaslat a 1212 Budapest, Dunadűlő út 4. 2082061/12 hrsz. épületének bontására”, 32 soros polgármesteri felvezetője, határozati javaslata sem írt a témáról semmit.

Arról viszont szó volt a Borbély úr által előterjesztett javaslat szövegében, illetve határozati javaslatában, hogy le kell bontani a „leromlott állapotú épületet”, a volt Dagi éttermet, s „az ingatlanon vagy a közvetlen környezetében egy vandálbiztos nyilvános illemhelyet” kell kialakítani.

Az útépítések gyorsítására tehát nem volt írásos javaslat, ezért 

döntés sem. Nem érdekes? Mindenért a baloldal a felelős, ha nem akkor is. Valamit ki kellett találni, miért tehetők most éppen felelőssé. Nem támogatták a borbélyi álmot, miszerint jövőre nyilvános illemhelyet akar avatni, akkor rájuk fogták, hogy az útépítések felgyorsításával sem értenek egyet.

Azt, hogy miért nem támogatták a vandálbiztos WC-t, tudatosan elhallgatták. Blogunkon már több írás is foglalkozott a „miérttel”, ezért most csak a legutóbbit ajánljuk olvasóink figyelmébe:

 https://csepeliek.blog.hu/2018/10/22/csardas_illemhely_fogja_megkoronazni_a_csepeli_fideszes_politikusok_sikereit#more14314279

Emlékszem Németh Szilárd, hatalomra kerülésekor, 2010-ben mondta „A fő cél, hogy innentől kezdve, nyíltan, hazugságok nélkül, dolgozzunk együtt, politikusok és közemberek Csepel jövőjéért.”  /Németh Szilárd, „Csepel.info” hírblog, 2010. október 19./ Hol van ez már. Németh is rég elfelejtette ígéreteit, Borbély is. Már hazugságaik sem a régiek, most már tudatosak, ráadásul külön csapat dolgozik a mindennapra egy hazugság gyártósorán. Mi meg csak élünk a posványban, a hazugságok gyakorisága, nagysága, fogadtatása mindenkit letaglóz. A hatalom és helyi vazallusa, Borbély Lénárd polgármester meg tobzódik a lassan diktatúrába torkolló Nemzeti Együttműködés Rendszerében. Meddig hagyjuk?

vox

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8414317057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása