CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Piszkos munkát, lomtalanítást csak a választások utánra vállal a csepeli fideszes városvezetés

2019. augusztus 17. 05:43 - csú

lomtalanitas-2018-06-25.PNGNa, most képzeljék el, hogy az októberi önkormányzati választás előtt a fotón látható, tavaly június végi lomtalanításhoz hasonló kép tárul a kampányszervezők elé. Kerül, amibe kerül, inkább szőnyeg alá söpörtetik a felzaklató piszkot, lomot... 

vagy még szebba tavaly júniusA 21ora.hu értesülése szerint az már biztos, hogy idén a nyári lomtalanítás elmarad Csepelen, és egyelőre
azt is csak találgatják az itt élők, hogy lesz-e egyáltalán lakossági lomelszállítás, és ha igen, mikor. Közben egyre több illegális szemétlerakat üti fel a fejét a XXI. kerület különböző pontjain.

A legvalószínűbbnek most az tűnik, hogy valamikor az október 13-án esedékes önkormányzati választás után fog sort keríteni az éves rendes lomtalanításra a Fővárosi Közterület Fenntartó. A közösségi médiában terjedő, meg nem erősített hírek szerint az ősz végén vagy a tél  elején lehet majd a lomtalanítás Csepelen. Hivatalosan ezt sem az önkormányzat, sem az FKF nem erősítette meg, és a cég éves lomtalanítási naptárában sincs feltüntetve XXI. kerületi időpont.

Hivatalosan nem tudni, hogy

mi a szokatlan csepeli csúszás oka. Azonban a tavalyi XXI. kerületi lomtalanítás, ami olyan jól sikerült, hogy akadt környék, ahonnét szanaszét fújta a szél a szemetet, mivel napok alatt sem sikerült az elszállítását megoldani, helyenként pedig szó szerint szeméthegyekkel szembesültek a szigetországiak, nem nehéz kitalálni, hogy mi állhat a késlekedő lomtalanítás hátterében.

A kerületvezetők persze próbálják azt a látszatot kelteni mintha minden a legnagyobb rendben menne, ám a újraválasztásában reménykedő fideszes városvezetés a tavalyi, helyenként látványosan elbaltázott lomtalanítás után idén inkább az október közepi voksolás után láthatta jónak elvégezni a várhatóan ismét komoly felfordulással járó piszkos munkát.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7615006508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása