CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hagyjuk meg a tényeket a hanyatló nyugat ópiumának?

2020. szeptember 21. 00:01 - csú

gogolak_elvtarsno_fekete-feherben_oze_lajos.PNGGogolák elvtársnő! Ez a szoknya kurta! Hagyjuk meg a fülledt erotikát a nyugat ópiumának - mondta Virág elvtárs az ötvenes éveket felidéző Tanú című filmben. Virág elvtárs mai utódai a tényeket bélyegzik meg és száműzik a magyar hivatalos tájékoztatásból. Még szerencse, hogy Orbán nem virág elvtárs, hanem egy  kompetens vezető, aki bármikor meg tud győzni egy mikrofonállványt arról, hogy az egészségügy felkészült, és bátran bele tudja fojtani a szót a huszonnégy órát ügyelő orvosba, aki ennek az ellenkezőjéről próbálja őt tájékoztatni.

Rekord, rekord hátán, egyre több koronavírus fertőzöttet találnak az országban, nem függetlenül attól, hogy a multicégek kétségbeesve küldték a magánszolgáltatókhoz kettőt köhintő dolgozóikat. Szerencsére vezető tábornokunk és miniszterelnökünk észlelte a problémát, hányszor elmondta már, hogy nem az esetszámokat kell nézni, hanem a halálozást.

A bajkeverő sajtó mégis minden reggel megírja, hogy van 700-800-900 új fertőzött. Az ilyen hírek láttán megvan a veszélye annak, hogy

a nép dolgozó gyermeke bepánikol, lezárásokat követel, nem veszi fel a CSOK-ot és még a vasárnapi misét is kihagyja, a gazdaság pedig becsúszik egy nagyon mély gödörbe, a miniszterelnököt pedig legkésőbb 2022-ben utánadobják.

Még szerencse, hogy kompetens vezető ő, bármikor meg tud győzni egy mikrofonállványt arról, hogy az egészségügy felkészült, és bátran bele tudja fojtani a szót a huszonnégy órát ügyelő orvosba, aki ennek az ellenkezőjéről próbálja őt tájékoztatni. Hagyjuk meg a tényeket a hanyatló nyugat ópiumának, az ingyenes koronavírus tesztre sem azért kell néha egy hetet várni, mert a megalázó bérek miatt alig van az országban mentős, a miniszterelnök és kormánya pedig a tesztkapacitások kiépítése helyett a haverok szállodáira költött milliárdokat.

Természetesen nem a kormány, hanem a járványon is nyerészkedő magáncégek a hibásak, szavazótáborokon átívelően éri el a szíveket ez a gondolat, legyen 3,60 a kenyér és hatósági áras a teszt, az állam megint megoldott mindent, már fel sem tűnik, hogy éppen hogy nem tud megoldani semmit.

De legalább nem fogja megérni a magáncégeknek teszteket árulni, kevesebb teszt, kevesebb fertőzött, újabb kormányzati siker, dolgozó népünk megnyugodhat, a járványkezelés sikeres, az UEFA Szuperkupa döntőt is meg lehet Budapesten tartani, a pályán ugyan nem lesznek magyarok, de a VIP páholyban igen, el is adnak majd pár megyét nem hatósági áron. 

Szerencsére a VIP páholy nem zár be tizenegykor.

SELMECI JÁNOS (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr916206514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása