CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel nagy hírű gimnáziumában ne konténerekben tanuljanak és ne a folyosón tornázzanak a diákok!

2020. október 15. 00:02 - csú

jedlik_gimi_8.PNGA Jedlik felújítása évek óta csúszik. Ez nem mese! Csepel nagy hírű gimnáziumában ne konténerekben tanuljanak és ne a folyosón tornázzanak a diákok! "Borbély Lénárd a valódi polgármesteri feladatait látványosan nem végzi el." - Ez a megállapítás egy  részlet Dukán András Ferenc Facebookon olvasható bejegyzéséből. A csepeli önkormányzat momentumos képviselője a markáns, kritikus véleményét így indokolja:

"A Jedlik felújításának most decemberben kellett volna befejeződnie. Ezzel szemben még el sem kezdődött. A legutóbbi testületi ülésen megtudtuk, hogy se új határidő nincs, se a szerződés nem lett módosítva. Ahogy nem lett kész a strand sem időben, de persze a városgazda vezetője mégis megkapta a milliós prémiumát a csúszó felújításért. Az elvtelen pénzosztogatással tudott foglalkozni a polgármester, a birkózócsarnok is kész lett. Naná, hogy kész lett, hiszen Németh Szilárd magánalapítványának a tulajdona. A telek használatáért még a számlát se állította ki a legutóbbi testületi ülésig Borbély Lénárd csapata. A számlát, ami egyébként is nevetségesen alacsony, 35 milliós összegről fog szólni, ha egyszer elkészül.

A csepelieknek nem az az érdeke, hogy egy polgármester okoskodjon és beleszóljon abba, hogy mit csináljanak a munkájukat végezni próbáló pedagógusok, hanem, hogy Csepel nagy hírű gimnáziumában ne konténerekben tanuljanak és a folyosón tornázzanak a diákok. A Jedlik-pénz évek óta megérkezett az önkormányzathoz, egy milliárdot már el is költöttek. Ideje lenne

gumicsontok bedobása, és álproblémák generálása helyett nekilátni a több éve húzódó felújításnak..."

A momentumos képviselő mindezekhez eredeti írása elején még a következőket is hozzátette:

Borbély Lénárd ahelyett, hogy a munkáját végezné, főnökeihez, Németh Szilárdhoz és Orbán Viktorhoz hasonlóan csak a fideszes mesevilágban létező ellenségekkel harcol. Az e heti mesekönyves parancsa remekül megmutatja, hogy mit gondol feladatának és mennyire becsüli a pedagógusokat. Azt gondolja, hogy ő jobban ért ahhoz is, hogy az óvodapedagógusok hogyan dolgozzanak, mint maguk a pedagógusok. Azt hiszi, hogy arra is felhatalmazása van, hogy könyveket tiltson be, pedagógusokat utasítgasson. Helytartónak, kiskirálynak vagy minek képzeli magát?

Forrás: DUKÁN ANDRÁS FERENC Facebook oldala

(A kép forrása: wikmedia.org és D. A. F közösségi oldala)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316236328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása