CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megoldódhatnak a Rakéta utcai parkolási gondok? Elvileg van remény, de sok türelem kell…

2020. november 03. 00:02 - csú

raketa_utca_parkolat_egiranyusitast_terveznek_-2020_-10-28.PNGNemrég többen is megkerestek a környékről, hogy nem értik, miért nem lehet parkolni a Rakéta utca 18. sz. után (a Rákóczi út irányába) miközben előtte igen és nem változik az út szélessége.

Így kezdi újabb bejegyzését a saját közösségi oldalán Kovács Dávid Attila, a csepeli önkormányzat független képviselője.

A tavaly megválasztott helyi politikus azt is megosztja az olvasókkal, hogy milyen választ kapott illetékes helyről, amikor a csepeliek kérdést képviselte. Ezt írja:

„Furcsa választ kaptam, miszerint azért, mert nincs meg "a biztonságos párhuzamos közlekedés szempontjából elengedhetetlen 4,5 m-es hasznos útszélesség." Ezek szerint tehát szűkül az utca, de ez szabad szemmel sajnos nem látható még az ott lakók számára sem.

Ugyanakkor jegyző úr azt is hozzátette, hogy

a Rakéta utca Tejút utca és Kozmosz sétány közötti szakasza rövidesen egyirányúsítva lesz majd.

Így tehát azon a szakaszon parkolni is lehet majd. Jelenleg ennek a tervezése zajlik, illetve kell még a Budapest Közút jóváhagyása is.

És ha jól értem, nem ez az első a prioritást élvező feladatok között sem, tehát a kivitelezés elhúzódhat sajnos.

Forrás: Kovács Dávid Attila Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2216261268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása