CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elég volt a mellébeszélésből! Tényeket a csepelieknek a Jedlik Ányos Gimnázium ügyében

2020. december 05. 00:02 - csú

a_jedlik_kalvariaja_nagyobb.pngA csepeliek válaszokat, hiteles tájékoztatást és garanciákat szeretnének a Jedlik ügyében. Elég volt a mellébeszélésből! – Így kezdi bejegyzését a saját közösségi oldalán Dukán András Ferenc, a csepeli önkormányzat momentumos képviselője. A posztját így folytatja:

„A csepeli önkormányzat 5 milliárdot kapott arra, hogy felújítsa 2020. december 31-éig a Jedliket. 2020. november végén még el se kezdődött a felújítás. Arra várom a választ Borbély Lénárd polgármestertől, hogy mit tervez annak érdekében, hogy ne veszítse el Csepel a támogatást, és mikor térhetnek vissza a diákok a konténer-termekből a felújított iskolába!

Kérdéseimet elküldtem polgármester úrnak, a választ publikálni fogom. Addig is lássuk, hogy mi történt eddig a felújítás háza táján. Egy biztos Németh Szilárd és Borbély Lénárd többször tettek ígéretet a felújításra, a diákokat kitették már több, mint egy éve, de

mégse történt semmi.

Az 5 milliárd forintból másfél milliárd elment előkészítésre, ezt is vissza kell fizetni, ha nem sikerül meghosszabbítani a támogatási szerződést. Ha sikerül meghosszabbítani, akkor pedig további két tanévet tanulhatnak a diákok a konténerekben. A 2019-ben kezdett gimnáziumi osztály várhatóan ballagni fog legkorábban az új épületben.

A Jedlik ügye megmutatja, hogy a csepeli Fidesz mennyire kompetensen vezeti a kerületet. Közben Németh Szilárd magánalapítványa vígan felvásárolta a csepeli sportpályát és a Kis-Duna part jelentős részét, a HÉV pedig várhatóan januártól sem fog a Borárosig járni. Ez a csepeli valóság, nem az, amivel a csepeliek pénzéből kiadott Csepeli Hírmondó áltatja a lakosságot."

D. A. F.

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2816307592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása