CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Húsvéti (ki)szúrás: már megint nem tudjuk, hogy ki dönt a sorsunkról

2021. március 24. 00:02 - csú

sullyedo_hajo_titanic_csucson_vagyunk.jpgCsepeli szemmel úgy néz ki:  megint azoknak lesz igaza, akik itt is arra törekedtek, hogy elsők legyenek abban a sorban, amit a hatalom  állított a túlélésért való küzdelemben. Mi, akik az egyenlőségben, igazságban hiszünk megszívtuk! Dehogy lesz itt az idei húsvétra minden 65 feletti beoltva! Esetleg pünkösdre, karácsonyra vagy a jövő évi húsvétra...

Az MTI-re és a kormánykörökre hivatkozók mondják, hogy Magyarország a második Európában a beoltottak arányát illetően!.

A több mint egymillió beoltott biztos, hogy nem rossz eredmény!

Azonban, ha azt nézzük, hogy a veszélyeztetettek körében a beoltottak arányával kapcsolatban, hogy állunk, nem lehetünk ilyen elégedettek! És nem azért mert nálunk hivatalosan kijelölt, és társadalmilag támogatott prioritások voltak. Az egészségügyiekkel mindenki egyetért!

De itt már kapnak oltást a celebek, a dubajozó haverok, a harmincas vejek, a negyvenes miniszterek, az ötvenes notabilitások,… a hatvanöt felettiek kevesen!

Magam is hatvanhetesként csak leveles ígéretet kaptam, hogy

húsvétra beoltanak!

- Húsvétra? Kérdeztem felháborodottan az asszonytól, amikor a levelet olvastam.

- Húsvétra a miniszterelnök ígérete szerint mindenki be lesz oltva! Ő meg csak flegmán odabök: mondta, hogy melyik húsvétra?

És úgy néz ki, hogy megint azoknak lesz igaza, akik itt is arra törekedtek, hogy elsők legyenek abban a sorban, amit a hatalom (NER) állított a túlélésért való küzdelemben. Mi, akik az egyenlőségben hiszünk megszívtuk! Már megint nem tudjuk, hogy ki dönt a sorsunkról, és minek alapján osztályoz bennünket.

Ki lesz első, és ki csak egyenlő? (Volt már tragikusabb formula is)

Dehogy lesz itt húsvétra minden 65 feletti beoltva! /Kétszer? Még egyszer se!/

Most már biztos, hogy ez az ígéret sem teljesül. És, ha így haladunk könnyen bekövetkezhet, hogy csak a jövő húsvét lesz az életszerű! Mert az élet minden területén 2010 óta láthatjuk, hogy milyen sokan vannak az illiberális rendszerben az elsők!

A NER-ben ugyanis törvényszerű, hogy az elsők vezetik nem csak az országot, de a sort is. Nota bene övék a vakcina is!

Azt hiszem, hogy a kormánybarát MTI most is tévedhetett.

Nem másodikak vagyunk mi Európában, hanem elsők!

Csak nem ebben, hanem abban!   

HORVÁTH GYULA

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6716475546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása