CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Luxus autókból nem látszik a csepeli közlekedési őrület?

2021. június 17. 00:02 - csú

csepeli_kozlekedesi_kaosz_es_dugo_2018-szeptember_-2_1.PNGA fideszes kerületvezetők és társaik az elmúlt évtizedben csak papírból, vagy a luxus autóik sötétített ablakán keresztül látják az életet. Így lehet, hogy fogalmuk sincs a mindennapos dugókról a csepeli utakon

Vitézy Dávid állítólag azt mondta, hogy nem éri meg a csepeli hévet az M0-ig meghosszabbítani! Csepel mai vezetői ezt szó nélkül elfogadják?

Nem tudom, hogy Vitézy milyen egyenleget állított fel, és abban milyen ismert és ismeretlen tényezők vannak. Meg vagyok győződve róla, hogy téved!

A fideszesek (Vitézyvel együtt) az elmúlt évtizedben csak papírból, vagy a luxus autóik sötétített ablakán keresztül látják az életet. Így lehet, hogy Vitézy úrnak fogalma sincs a mindennapos dugókról a csepeli utakon.

Ez a tumultus lehetetlenné teszi nem csak a személyautók, hanem

a buszok, taxik (sőt mentők, tűzoltók, rendőrök) közlekedését is. Így sem az agglomerációból, sem az immár benépesült Hárosról, nem tudnak az emberek a fővárosba jutni.

A zártpályás gyorsvasút M0-ig való meghosszabbítása rengeteg utast, nagy bevételt és /remélhetőleg/ csökkenő gépkocsi forgalmat hozna, ami jobb életkörülményeket jelentene nekünk. De a csepeliek életkörülményei - a jelek szerint - nincsenek benne Vitézy Dávid számtanában!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316563600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása