CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Közös öröm helyett fideszes kiszorítósdi, közpénzes kampány Csepelen

2021. augusztus 26. 00:02 - csú

csepeli_zaszlo_ok-777_1.PNGRégi Csepel zászló, régi címerrel. Ki tudja, mi baj volt ezzel a címerrel, de 2010. után törölték, "meglovasították". Most  már magát a zászló színeit szorítják háttérbe. Csepel jelenlegi polgármestere valamiért nagyon NEM szereti a kék-piros színösszeállítást, ami évszázadok óta Csepel jelképe, 1912 óta a Csepel SC színe, és nyomokban még a fideszesek által elfogadott új, csepeli "lóvá tett" címerben is megtalálható. 

Borbély Lénárdnak a  narancs szín a kedvence, amely sokak szeretett színe, sok ország zászlajában megtalálható, hagyományos színe pl. a holland királyi párnak, de sokan szeretik a sportban, kultúrában, a politikában is. Nincs ezzel semmi baj. A Fidesz- Magyar Polgári Szövetség színe is ez. Ezzel sincs semmi baj.

Az viszont már baj, ha a polgármester és a környezete - többek között - a Daru-dombi augusztus 20-ból vagy például a közpénzből újjáépített   Csepeli Napközis Tábor átadásából Fidesz-kampányrendezvényt csinál. Az utóbbin narancsszínű székek, narancsszínű sátortetők, narancsszínű lufik díszletként. 

A kampányrendezvényhez nagyszabású programot is szerveztek a részvevőknek. Költségei

majd csak később, az idei költségvetés módosításakor kerülnek napvilágra. Az átadási ünnepség költsége vajon a Fidesz választási kampányszámláján fog majd szerepelni? Ugyan már...

Ugyanez a pártpolitikai hozzáállás, a folyamatos kampányolás figyelhető meg a csepel.hu-n megjelent hírben is, melynek címe: Átadták a felújított urológiai osztályt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban. Az ünnepségen megjelent 1 miniszter, 2 országgyűlési képviselő, köztük Németh Szilárd, 1 parlamenti államtitkár, Borbély Lénárddal együtt 4 polgármester és a kórház főigazgatója, valamint az osztályvezető főorvos. Hiányzott viszont Csepel megválasztott országgyűlési képviselője, Szabó Szabolcs, akit meg sem hívtak az átadásra és hiányzott a főpolgármester vagy képviselője is. Miért nem hívták meg őket az átadásra? Ki ezért a felelős? Vagy így akarják „lejáratni” az ellenzéki politikusokat? Önmagukat járatják le. 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716627562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása