CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ön milyen kitüntetést adna még Németh Szilárdnak?

2021. október 05. 00:02 - csú

nemeth_szilard_lengyel_diszpajzs_-2021-09-26.PNGSzeptember vége a Kitüntetések Hete volt. Ezt írhatja majd bele saját Dicsőség Könyvébe kerületünk kétszer is bukott országgyűlési képviselőjelöltje, Németh Szilárd, a honvédelmi minisztérium államtitkára, a nagy rezsiharcos. Közösségi oldalának szeptember 30-i bejegyzése szerint, kitüntették a Lengyel Védelmi Minisztérium díszpajzsával, illetve egy hálaadó ünnepi szentmisét követően, a Katonai Ordinariátus Kapisztrán Szent János arany érdemérem fokozatával. Miért kapta? a kitüntetett erről, az indoklásról egy szót sem szól...

Biztos kimagasló honvédelmi, harci cselekmények elismeréseként kapta ezeket a kitüntetéseket. Arra gondolni sem merünk,  hogy csak honvédelmi államtitkári beosztása játszott közre a protokolláris díjak odaítélésekor.

Felhatalmazást kérve a katonák külföldre küldéséhez, felszólalt a parlamentben; egy kicsit, igaz idegen tollakkal ékeskedve, Gyurcsányozott. Elrendezte, hogy kedvence, a Hollandi úton lévő, közpénzből épített Birkózó Akadémia bekerüljön a kiemelt akadémiák közé, nehogy még a csepeli fideszes polgármester, párttársa, megakadályozhassa további fejlesztését. Ismét főzött egy jó szaftos, zsíros paprikás krumplit; a Hollandi úti birkózócsarnokának erkélyén aláírta a kormány és a Fidesz hírhedt petícióját; szerepelt a

Fidesz TV-jében, a Pirkadatban.

„Reagált” párttársa kőkemény felszólalására, és megismételte a kormány és a párt korábbi hazugságait: „...A baloldal teljesítené a Soros-tervet és kiszolgálná Brüsszelt... lebontanák a kerítést, ránk zúdítanák a migránsok százezreit, szó nélkül hajtanák végre a kötelező betelepítési kvótát. migránsokat beköltöztetnék a lakásainkba, teletömnék őket pénzzel, amit a 13. havi nyugdíj ismételt elvételéből, a nyugdíjprémium és a nyugdíj-kiegészítés megszüntetéséből, a családi adó emeléséből finanszíroznának.”

Az, hogy ebből semmi nem igaz, sőt aljas hazugság, nem érdekelte. A  pártutasítás teljesítve, a Vezér ismét elégedett lehet Szilárddal, aki sziklaszilárdan őrzi a határt. S még az is előfordulhat, hogy az Orbán által vezényelt titkos belső előválasztást, Orbán Viktor döntését követően, újra indítják Csepelen, országgyűlési képviselő jelöltnek. Hiszen annyi kitüntetése van már, egyéb, hatalmas érdemeiről nem is beszélve…. 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1216707238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása