CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Végleg kizárja Németh Szilárd a Csepel SC jövőjének alakításából a csepelieket és képviselőiket?

2021. október 26. 00:02 - csú

csepel_sc_alapitvany_kuratorium_ulese_2021-10-nemeth_szilarddal.PNGŐk fogják felvirágoztatni a Csepel SC-t? Nagy többségük Csupa megbízható, egymást régóta ismerő káder! A kisujjukban van amit a sportról, labdarúgásról tudni kell. Csepeli önkormányzati képviselő azonban egy sincs köztük...(dr. Szieben László, az egykori SC-játékos a félhomályos sarokba szorítva)

Miként korábban fb-oldalunkon tömören beszámoltunk róla, nem rég ülésezett a Csepel SC Alapítvány Kuratóriuma. Erről a tényről az önkormányzat honlapja, a csepel.hu egy árva szót sem szólt. Németh Szilárd viszont az fb-oldalán röpítette világgá az esemény hírét.

Mi következik ebből? Lehet, hogy az önkormányzat képviselőjét (képviselőit, polgármesterét) meg sem hívták az ülésre.

A fideszes Németh-Borbély duó között korábban meglévő barátság és együttműködés az újra és újra megerősített látszat szerint már a múlté. Németh Szilárd megkapta, amit akart, övé lett a fejlesztésre a teljes körű felhatalmazás személyesen Orbán Viktortól. Akkor mit neki egy Borbély!? A képviselő-testület támogatására, az önkormányzati szakterületek vezetőire sincs szüksége, azt csinál amit akar.

Most a csepeli labdarúgás jövőjéről kívánt dönteni, amihez egyébként az érintett egyesületek képviselőit (öt van belőlük Csepelen) sem hívta meg. Minek. Még véleményük, javaslataik is lettek volna. Felesleges. 

Némethnek van – saját magán, mint mindenhez konyító korifeuson kívül –, sporthoz értő szakembere bőven. Ott vannak többek között az

alapítványi kuratórium tagjai: az önkormányzat egykor volt cégvezetői.

Ott van mindjárt a kuratóriumi elnök, Süle László, a városfejlesztésért felelős cég ügyvezetője, Werner Péter, a Csepeli Városgazda Zrt volt vezérigazgatója, akit Borbély előbb megjutalmazott, majd kirúgott, Ughy Attila, volt XVIII. kerületi polgármester, akik az elmúlt években szolgálták őt és a Fideszt, nem kevés díjazásért, de egy szállodavezető, Pokriva Márta is tagja a kuratóriumnak.

Csupa megbízható, egymást régóta ismerő káder! A kisujjukban van amit a sportról, labdarúgásról tudni kell.

Így aztán magától és Németh szilárdtól értetődik, hogy hatalmas fejlődés előtt áll a csepeli labdarúgás. Csak csendben kérdezzük: vajon ehhez megvannak a milliárdok is vagy majd a vállalkozók, netán csepeli adófizető polgárok összeadják?

E.-S.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7016717466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2021.10.28. 18:41:32

58milliard. Ertitek?Ennyibol lesz felujitas, építés, errol ment a duma, meg a koncrol. A foci csak urugy.
süti beállítások módosítása