CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért nem tetszik a rendszer a Jedlik gimi újjáépítésénél?

2022. február 15. 00:02 - csú

nemeth_szilard_poharral_es_jedlikkel.pngNem tetszik, hogy három éve kiköltöztették a jedlikes diákokat, tanárokat a régi épületből, és sokáig nem történt egy kapavágás sem. Nem tetszik, hogy már a második dáridót tartotta Németh Szilárd a végre megindult jedlikes beruházás  keretei között kampánycélra, közpénzen. Nem tetszik, hogy a kivitelezést megelőző szerződéskötésből és a bikkfanyelvű megfogalmazásból nem derül ki, hogy az intézmény megmarad-e csepeli tulajdonba, vagy egyházi esetleg másfajta magán tulajdonba kerül.

Örülök annak, ha Csepelen fejlődés tapasztalható. Ebből következően örülök annak is, ha a Jedlik Ányos Gimnázium újjáépül!

Nem örülök azonban az eszetlen pénzszórásnak! Ez még akkor is felháborít, ha jó célokhoz rendelik. És maradjunk kizárólag a Jedlik építésénél: 

Nem tetszik, hogy három éve kiköltöztették a diákokat, tanárokat és nem történt egy kapavágás sem.

Nem tetszik, hogy most három év után megháromszorozták a költségeket, miközben tartalmi változás nem történt.

Nem tetszik, hogy imatermet meg kápolnát építtetnek egy iskolába

Nem tetszik az, hogy

csak a kerítésért legalább másfélmilliót kellet fizetni.

Nem tetszik, hogy már a második dáridót tartotta Németh Szilárd ennek a beruházásnak a keretei között kampánycélra, közpénzen,

Nem tetszik, hogy sátrak építésére, bontására, belső utakra, ideiglenes körforgalomra, parkolókra, ezek építésre, bontására, őrzésére szórják a közpénzt.

Nem tetszik, hogy a kivitelezést megelőző szerződéskötésből és a bikkfanyelvű megfogalmazásból nem derül ki, hogy az intézmény megmarad-e csepeli tulajdonba, vagy egyházi esetleg másfajta magán tulajdonba kerül.

Forrás: HORVÁTH GYULA közösségi(fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9617126990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása