CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Átverés vagy fideszes kampány-kamu Csepelen a csillagtelepi ígérgetés?

2022. március 22. 00:02 - csú

erdosor_ut_45-47-somodoczky_jozsef_felveele_2021.jpgSzégyen volt. Ma szégyenfolt. A csillagtelepi rehabilitáció egyik eleme volt a közösségi ház, amiből nem lett semmi, míg helyszíne, az Erdősor u. 45-47. szám alatti ingatlan azóta is a kerület egyik szégyenfoltja. Meddig? 

Csillagtelepi közös képviselőkkel találkozott Borbély Lénárd. A polgármester ezt a saját közösségi (fb) oldalán fotódokumentáció kíséretében jelentette be a publikumnak.

Az önkormányzat hivatalos honlapján, a csepel.hu-n, nyoma sincs a programnak. A polgármester által közölt kép tanúsága szerint szűk körű találkozás volt.

Az április 3-iválasztáshoz közeledve a több ezer csillagtelepi megnyugtatása érdekében készült, semmitmondó fb-s szöveg utolsó mondatából még azt is megtudhattuk, hogy hamarosan a Csepeli Hírmondóban is olvashatunk a találkozóról. Vajon ott vagy máshol mikor kapunk választ a következő kérdésekre:

 > Hány közös képviselő van ebben a kerületrészben, s hányan vettek részt a tájékoztatón?

> Sajtó-nyilvános volt-e a beszélgetés, ha nem, miért nem?

> Még 2017. november 13-án jelentette be Németh Szilárd és Borbély Lénárd a sajtó képviselőinek, hogy „nagyszabású városrehabilitáció indul Csepelen”.

Ahogy a Csepeli Hírmondó korabeli számában írták, a „szép számban megjelent csillagtelepi lakos előtt” részletesen szóltak a program egyes elemeiről is.

Nyolc hónap múlva egy sajtóközlemény is megjelent arról, hogy 1700 millió forint (1,7 milliárd ft) európai uniós támogatásból elindult a program. Azóta már módosították a programot, s bár annak néhány eleme elkészült, még messze vagyunk a befejezéstől.

Mi az oka a késésnek, ki a felelős érte, s mikorra várható a városrész rehabilitációjának befejezése?

> A városrehabilitáció egyik eleme volt a közösségi ház, amiből nem lett semmi, míg helyszíne, az Erdősor u. 45-47. sz. alatti ingatlan azóta is a kerület egyik szégyenfoltja. Meddig? 

> Nem kellene kiállni a csillagtelepiek elé egy lakossági fórum keretében, s őszinte tájékoztatást adni a program helyzetéről és befejezésének várható időpontjáról?

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1817785458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása