CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csúszik a csúszda átadása a már megnyílt Csepeli Strandon

2022. május 24. 00:02 - csú

csepeli_strand_csuszda.png„Büszkék lehetünk” az élménymedencére” – mondta a strand vezetője, azt azonban nem tette hozzá, hogy az élménymedence és csúszdák átadása is csúszik: csak június 16-tól lesznek használhatók.

Hivatalosan május 22-én megnyílt a Csepeli Strand. A budapesti fürdők többsége azonban már május elején  megnyitotta kapuit. A késés oka nem derült ki a kerületi hivatalos tájékoztatókból.

A hírt a Csepeli Hírmondó legutóbbi száma már közölte, néhány fontos információ azonban, a későbbi nyitás ellenére, hiányzott a cikkből. Például:

„Büszkék lehetünk” az élménymedencére” – mondta a strand új vezetője, azt azonban nem tette hozzá, hogy az élménymedence és csúszdák átadása is csúszik: csak június 16-tól lesznek használhatók.

A csepel.hu május 19-én, a CSH megjelenése utáni napon, „Utoljára frissítve” megjegyzéssel ellátott Nyári táborok a kerületben c. írásában, közzé tette a strand árjegyzékét. A táblázatot a 21.kerulet.ittlakunk.hu még aznap, bővítve, megjelentette. Íme:

A táblázatból kiderül, hogy hétvégén egy négy tagú (2 felnőtt, 2 gyerek) csepeli családnak 8.200.- forintot kell a belépőkre. Az árak budapesti viszonylatban az olcsóbbak közé tartoznak, de például a csillaghegyi strandon egy 4 fős „családjegy” csak 7.200 forint és a „nyugdíjas és diák (nappali tagozatos) belépők” ára is alacsonyabb, mindössze 2.300.- forint.

Olcsó, nem olcsó? Mindenkinek a pénztárcájától függ, csak még hozzá kellene számolni az ún. egyéb költségeket is: értékmegőrző, esetleg egy-egy lángos elfogyasztása, stb, Vajon hányszor engedhetik meg a csepeli családok vagy a nyugdíjasok maguknak a hétvégi strandolást?

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3417837439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása