CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A nagy lemondás után a (kormánypárti) képviselők feleségei üljenek be a parlamentbe

2022. szeptember 27. 00:01 - csú

kocsis_mate_aranyhallal_busan.pngA Fidesz frakcióvezetője (aki az energiatakarékosság érdekében lemondott egyik akváriumáról) elmondta: nem tudja, mennyi a rezsiszámlájuk, mert a felesége intézi az ilyesmit.

Érdekes. Vele szemben az ország többsége tudja. Már rég rémülten áttanulmányozta a magáét, előkaparta a korábbiakat is, akkor is, ha eddig nem nagyon nézegette őket.

Szerintem nem ártana, ha egy vezető politikus is megismerkedne a számlák rejtelmeivel (mi mennyi? Hogy fest a rendszerhasználati díj és a tényleges energiaköltség?), főleg, mielőtt szavazgat, hozzászól, képviselői jövedelmet vesz föl. Vagyis használja a

rendszert, azt a bizonyos Orbán-félét, a nemzeti együttműködésit is.

Nem is tudom, nem kellene-e  egy időre szerepet cserélniük. Jöjjön a Parlamentbe a felesége, aki látott már számlát, (pláne, ha boltba is ő jár), a frakcióvezető meg ismerkedjen egy kicsit otthon a hétköznapi tapasztalatokkal.

Látatlanban is kizárom, hogy rosszabbul járnánk a cserével.

Forrás: LENDVESI ILDIKÓ közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7217940360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása