CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila írása a Fideszből történt kizárások okairól, körülményeiről és következményeiről

2023. március 30. 00:05 - csú

abel_es_borbely_lila_szegellyel_kizaras_es_kampany.pngA fülkeforradalom Csepelen (is) felfalja saját gyermekeit? Ábel Attila írja: "Ahogy az a fotón látszik, az országgyűlési választások előtt már úgy kampányoltunk a polgármester úrral a Fidesznek, hogy Németh Szilárd megtiltotta, hogy Csepel polgármestere és az alpolgármesterek fideszes dzsekit kapjanak. Ő már tudta, hogy bosszút fog állni rajtunk."

Miként facebook oldalunkon korábban beszámoltunk róla, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezete az MTI-hez szerda este eljuttatott közleményében azt írta, hogy az országos választmány elnökségének egyhangú döntése alapján újjáalakult a korábban egyhangú döntéssel feloszlatott csepeli szervezet. Az új szervezetből gyakorlatilag kizárták Borbély Lénárd csepeli polgármestert és két helyettesét, Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármestert. Facebook oldalunkon már ismertettük Borbély Lénárdnak az üggyel kapcsolatos közleményét

Az alábbiakban Ábel Attila reagálását változtatás nélkül közöljük:

Kedves barátaim, kedves csepeliek!

Ahogy az a fotón látszik, az országgyűlési választások előtt már úgy kampányoltunk a polgármester úrral a Fidesznek, hogy Németh Szilárd megtiltotta, hogy Csepel polgármestere és az alpolgármesterek fideszes dzsekit kapjanak. Ő már tudta, hogy bosszút fog állni rajtunk. De egy évvel ezelőtt mi csak az akkor előttünk álló feladatra figyeltünk. Nem törődtünk a pitiáner kiszúrásokkal, beszólásokkal. Hosszú folyamat végén, rendkívül méltatlan módon és módszerekkel, Németh Szilárd követelésére ma délután zártak ki a Fideszből.

23 évig voltam Fidesz tag, 15 évig a csepeli Fidesz elnöke. 2019 tavaszán visszautasítottam Németh Szilárdot, amikor arra kért, hogy segítsek neki megbuktatni Borbély Lénárdot, a Fidesz polgármester-jelöltjét. Ezért előbb lefokoztak, elvették az összes tisztségemet abban a pártban, amelynek a neve hűséget jelent. Mi úgy nyertük meg a választást a "vörös Csepelen" akkor, amikor még a budai várat is elvesztette a jobboldal, hogy itt még a Fidesz alelnöke is ellenünk harcolt. Életem végéig büszke leszek erre a teljesítményre.

Köszönöm azon keveseknek, akik 2019 óta is kihúzott gerinccel, tisztességgel maradtak mellettünk. Köszönöm Borbély Lénárd polgármester úrnak és Morovik Attila alpolgármester úrnak, hogy mindig számíthattam rájuk. A többit Borbély Lénárd polgármester írta le, azzal teljes mértékben azonosulok, ezért őt idézem:

"Németh Szilárd kezdeményezésére feloszlatták a csepeli Fideszt, amely a mai napon újra megalakult. Ennek 21 év után már nem lehetek a tagja. A kettőnk között fennálló vitában én Csepel és a csepeli emberek érdekét képviseltem, és ez ide vezetett.

Ebben a vitában a két legfontosabb kérdés a Kis-Duna-part beépítése volt, a másik a Munkásotthon megőrzése a csepeliek javára.

A polgármesteri munkámat teljes erőmmel folytatom, és kizárólag Csepel érdekében járok el. Ehhez pedig továbbra is kérem az itt élők támogatását.

Ettől függetlenül a jobboldali világnézetem, a nemzetről, hazáról, családról és az isteni gondviselésről nem változott meg a véleményem és soha nem is fog. Továbbra is ahhoz a szellemi közösséghez tartozom, akikkel közösen dolgoztunk az elmúlt két évtizedben.

Nekem mindig is Csepel lesz az első!"

Forrás: Ábel Attila közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9218084074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása