CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Két csepeli vezér marakodása közben a közpénz zavartalanul folyik

2023. április 04. 00:05 - csú

csepeli_penzcsap_keretben.pngNagy port kavart a botrány, még a kerület határait is átlépte, aztán visszhangtalan csend lett körülötte. Azóta a csepeli közösből szépen csordogálnak a forintban kifejezett önkormányzati milliók és százezrek. Minden törvényes, vagy ha nem, hát majd azzá teszik…

Velünk együtt néhány olvasónknak ez fáj, de meghajlunk a többség és a helyi ellenzék hallgatása előtt.

Csupán emlékeztetőül: Százmillióért vett büdzsé – címmel közölt hosszabb írást a Népszava, az idei csepeli költségvetés elfogadásának furcsa körülményeiről. A cikk a nepszava.hu-n még ma is elérhető:

https://nepszava.hu/3187522_csepel-nemeth-szilard-kozpenz-csepel-sc-onkormanyzat-koltsegvetes 

Rövid idézet a cikkből: 

„Németh ezután a Diákvárosról szóló törvénybe becsempészve minősíttette kiemelt beruházássá a sporttelep átépítését és az önkormányzat megkerülésével készített egy 52,5 milliárdos fejlesztési tervet. Az idén a legjobban szponzorált sportklubok közé is bejátszotta a Csepel SC-t, így aligha hiányzik nekik ez a 111 millió forint. De az örökös rezsibiztos a „kicsiért” is lehajol, főként, ha

azzal is szűkítheti Borbély Lénárd csepeli polgármester pénzügyi mozgásterét.”

Tapasztalataink szerint a helyi hatalomért küzdő két úr, nem szokott ilyen írásokra válaszolni. Pedig már a régóta nyilvánosság előtt folytatják, Csepel kárára elvtelen harcukat. Blogunk ugyanakkor több alkalommal foglalkozott a témával, legutóbb a Csepeli Hírmondóban megjelent írásra hívtuk fel az olvasók figyelmét: már a civil szervezetek támogatásáért küzdenek az urak. 

https://csepeliek.blog.hu/2023/03/10/marakodas_a_csepeli_civil_szervezetek_tamogatasaert#more18068238 

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1218078684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása