CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kizárás után, csepeli választás előtt: több vasat tart a tűzben a kerületvezető

2023. április 28. 00:05 - csú

nemeth_szilard_es_borbely_lenard-2_2.pngNémeth Szilárd és Borbély Lénárd tekintete már három éve is árulkodó volt 

A polgármester volt pártjának alelnöke, a Fidesz Csepeli Szervezetének réi-új elnöke, Németh Szilárd, néhány hónapja feloszlatta a párt helyi szervezetét, ezzel kirúgta Borbély Lénárdot is a pártból.

Ráadásul több mint két éve, a kettejük közötti kutya-macska barátság jegyében, több témában is, következetesen fellép a jelenlegi csepeli polgármester ellen.

Úgy látszik, az utóbbi hetek eseményei alapján, hogy a pártból eltávolított Borbély Lénárd

több vasat tart a tűzben. Egyrészt „elindult” a civil szervezetekkel – elsősorban a Csepeli Lokálpatrióta Egyesülettel – való szoros együttműködés felé (https://csepeliek.blog.hu/2023/03/10/marakodas_a_csepeli_civil_szervezetek_tamogatasaert#more18068238), másrészt, a budapesti fideszes szerveztek felé is kereste a kapcsolatokat. A jelek - Borbély Lénárd eltávoéítása a Fideszből - egyelőre azt mutatják, hogy az utóbbi kísérlete nem volt sikeres. De ki tudja...

A polgármester-választás jövő tavasszal várható, van még ideje dönteni, hogy a két szék közül melyikre üljön. Bár mostanában az is benne van a pakliban, hogy végül „ két szék között a pad alá esik” akár a fideszből kizárt polgármester, akár az őt kizárató rezsibiztos embere.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7618082700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása