CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem fáj Csepel vezérkarának Orbánék országrontó, Budapest-ellenes politikája?

2023. július 10. 00:05 - csú

Útfelújításra nincs pénz, de harsogó, népbutító propagandára nem sajnálják a milliárdokat

Mélyen hallgat róla a csepeli önkormányzati média és Borbély Lénárd polgármester, hogy Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében megerősítette korábbi véleményét, miszerint …a Budapest-ellenes politika országrontó politika. Kivéreztetni, politikai alapú sarcpolitikával súlytani a nemzet fővárosát, ahol az ország GDP-jének 83 százaléka termelődik meg, az egész ország felemelkedésének esélyét rontja.”

Borbély Lénárd, gyakorlatilag megválasztása óta, szembe ment a fővárosi vezetéssel, Csepel érdekeire hivatkozva. Testületi üléseken a csepeli ügyekben rendre Karácsonyt hibáztatta, de néma volt, amikor a fővárosi támogatások elvonásáról döntött a kormányzat. Eközben Csepel,

fideszes kerületként, tízmilliárdokat kaptak a kormánytól. 

Polgármester úr! Orbán Viktor a 2019-es önkormányzati választások után, Karácsony Gergely győzelmének ismeretében, még azt mondta: „A döntést tudomásul vettük, készen állunk az együttműködésre.” https://hvg.hu/itthon/20191013_Orban_Viktor_Tarlos_Istvan_sajtotajekoztato Igaz, jóval korábban már kijelentette: „Ne figyeljenek oda arra, amit mondok; egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok!" https://hvg.hu/itthon/20110906_orban_wikileaks_ne_figyeljenek 

Mi jó ideje megfogadtuk tanácsát, nem hiszünk neki. A baj csak az, hogy amit csinál, azok jó része meg elfogadhatatlan. Így vagyunk a csepeli kerületvezetőkkel is.

H.-R.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4018155350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása