CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Morzsák szórása, látványprogramok csepelieknek az évtizedes gondok orvoslása helyett

2023. november 21. 00:05 - csú

abel_borbely_fosztogatva_osztogat_2023_osze.pngFosztogatva osztogatnak Csepelen közpénzből, az ön pénzéből

Ingyenes akciók, programok sora igyekszik feledhetővé tenni a hónapok óta folyó Borbély kampány könnyen tetten érhető célját: mindent a hatalom megtartása érdekében.

Nem rég sóterápiára szóló, 10.500 forint értékű nyugdíjas bérlettel,   ingyenes zöldhulladék-zsák osztogatásával, korábban ingyenes krumpli- és hagymaosztogatással, előtte meg

hajókirándulásokkal „gazdagította” immár sok tízmilliós kampányát a polgármester.

Ezek a kampányfogások azonban csak morzsák, egy-egy pillanatig enyhíthetik a megélhetési gondokat, de nem oldják meg a sokezer rászoruló csepeli mindennapi problémáit, a hatalmas infláció okozta szegénységnövekedést vagy a COVID járvány okozta egészségügyi és szociális kiadások csökkentése miatt felerősödött feszültségeket. A morzsák osztogatása, látványprogramok szervezése helyett pl. a szociális kiadások jelentős megemelésére volna szükség. Borbély évek óta ennek ellenkezőjét teszi. 

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2618262049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása